"Hvala brate! Biću najbolja verzija Tajrika Džonsa": Partizanov Amerikanac motivisan pred start sezone

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Novi centar crno-belih spreman za početak priprema sa novim klubom

Jedan od najboljih pojedinaca Anadolu Efesa prethodne sezone, Tajrik Džons jedan je od košarkaša koji će u sezoni 2024/2025 nastupati za Partizan.

Posle godine u kojoj je beležio 11,1 poen po meču uz 6,7 skokova i 1,6 asistencija priključio se timu Željka Obradovića, a kako kaže za Telegraf, utisci sa promocije su odlični.

- Bilo je sjajno. Bilo je to malo uvođenje u ono što možemo da očekujemo. Ali znam da će atmosfera biti fantastična kada zakoračimo u Arenu da igramo.

Atmosferu na mečevima crno-belih osetio je u dresu turskog tima. Ipak, ističe da to nije isto.

- To je drugačije. Kada ste na gostovanju i igrate protiv tima kao što je Partizan, koji ima ovakvu publiku, pokušavate da blokirate sve drugo. Samo sam se trudio da se fokusiram na igru koliko god je to moguće. Nisam se trudio da se previše angažujem u vezi sa onim što se dešava spolja. Samo sam se trudio da se fokusiram na ono što se dešava između linija.

- Znao sam da je ovde sjajna atmosfera. Znao sam da su navijači fantastični i da klub ima bogatu istoriju. Dakle, nije mi bilo potrebno da zovem mnogo ljudi kada sam dobio poziv. Razgovarao sam sa trenerom i to je bilo sve što mi je bilo potrebno.

Otkriva i šta mu je rekao Žekljko Obradović.

- Samo da dođem ovde, budem svoj i nastavim da radim. Nisam se još upoznao dobro sa svima. Tek sam stigao pre dva dana, tako da sam još malo umoran od puta. Spreman sam da upoznam sve i da naučim sve o svima. Svako je različit i dolazi iz različitih sredina.

- Obećavam da ću biti najbolja verzija Tajrika Džonsa a i radujem se što ću upoznati sve vas.

Na samom kraju, pokazao je i znanje srpskog jezika!

Brate! Hvala vam puno! - rekao je uz osmeh Džons.

(Telegraf.rs)

Video: Ife Lundberg za Telegraf o Partizanu, Beogradu, meču Srbija - Danska i Željku Obradoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nek se boranija zamisli

    21. avgust 2024 | 07:52

    idemo momci ..idemo uzeti drugu krunu evrope i Zocu 10 u..ne obracajte paznju na domacu boraniju,..to pustite njima, njihov rang...nismo mi za ta vasarska takmicenja , tu ce fmp zvazde borac split cibona i ostali mali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA