Ovo je razlog zbog kojeg se Frenk Nilikina nije pojavio na današnjem prvom treningu Partizana

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Francuz je prihvatio odmor koji mu je ponudio Obradović

Košarkaši Partizana započeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će pokušati da se plasiraju u plej-of, a kasnije i na Fajnal for Evrolige, a najviše ambicije imaće i u ABA ligi. Jedna stvar, ipak je sve iznenadila na današnjem okupljanju, a to je odsustvo Frenka Nilikine.

Francuski plejmejker nije se pojavio sa saigračima na grupnom fotografisanju, a Željko Obradović otkrio je i zbog čega se to desilo u izjavi za medije.

Naime, njemu je zajedno sa Ajzakom Bongom i Vanjom Marinkovićem ponuđen dodatni odmor posle napornih priprema i takmičenja na Olimpijskim igrama u Parizu. Francuz je to prihvatio, tako da će crno-beli jedan deo priprema biti bez svog plejmejkera.

- Imamo tri igrača koja su bila do kraja na OI, a to su Marinković, Bonga i Nilikina. Frenk se oseća umorno i dobio je dodatan odmor, svi ostali su tu, Bošnjaković ima povredu sa juniorskog prvenstva, ostali su tu i treniraće. Sve to iziskuje vreme, a koliko će nama biti potrebno da stignemo do forme, videćemo - rekao je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Ife Lundberg za Telegraf o Partizanu, Beogradu, meču Srbija - Danska i Željku Obradoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA