Novi košarkaš Partizana otkrio kako je jednim potezom "zapalio" Grobare: "Video sam ga i uradio isto, ekstaza"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 4

Duan Vašington je u razgovoru za Telegraf izneo prve utiske po dolasku u Beograd

Pisalo se prethodnih nedelja i meseci o Dvejnu Vašingtonu u domaćim medijima, a posle "Crno-bele simfonije", postalo je jasno da je on košarkaš Partizana, i to, onaj koji i na terenu i van njega doprinosi svojom energijom. 

Duane Vašington Džunior je sin istoimenog bivšeg košarkaša, a 2021. nije draftovan, ali je imao ugovore sa Indijanom i Finiksom do sada, a nastupao je i za razvojne ekipe Fort Vejn Med Ants i Vestčester Nikse. Zanimljivo je i to da mu je ujak čuveni NBA as Derek Fišer koji je pet puta osvajao prsten i uglavnom nastupao za Los Anđeles Lejkerse.

Prema prvim utiscima, sve što je prošao u NBA ligi potpuno je drugačije od onoga što je doživeo za samo nekoliko dana sa crno-belima. Tako, Vašibgton se za Telegraf, osvrnuo na promociju i "Crno-belu simfoniju".

- Ludo je, čoveče. Nema reči da opišem osećaj koji sam imao u toj zgradi, sinoć. Neverovatno je doživeti nešto tako, bila je to simfonija. Mi igramo košarku i samo to osećanje, ljubav, publika, strast koju grad ima prema Partizanu u košarci je neverovatna - počeo je Vašington i dodao:

- Ne mogu da dočekam da izađem i igram pred 20.000 ljudi i da počnem da se usavršavam sa novim timom. Da učim od momaka, da se uskladimo, spojimo i nastavim da napredujem.

O Beogradu, novom klubu i treneru Obradoviću ima samo reči hvale.

- Trener je sjajan. Znao sam da će ovo biti velika prilika. Znaš, video sam momke koji igraju na mojoj poziciji, a koji su imali veliki uspeh ovde. Želim da pobedim i znam da je to nešto što Partizan i trener Željko žele da postignu, a to je pobeda. Dakle, za mene je samo da dođem u organizaciju i donesem najbolje od sebe, da dam sve od sebe, da uložim svoje telo i dam 100 odsto. Znam da ću svuda biti sjajan i uzbuđen sam što sam ovde, čovek. Uzbuđen sam što igram za crno-bele - kaže u dahu.

Trening KK Partizan Foto: Nikola Anđić

Već tokom promocije, Vašington je pokazao koliko mu znači dolazak u novi klub. To se video već tokom promocije, kada je jednim potezom ruke izazvao ovacije na bini. sada objašnjava šta se zapravo dogodilo.

- Video sam, ne znam ko je to bio, ali video sam da je ustao iz stolice i počeo da se penje, maše rukama. Popeo sam se gore i nekako sam se zaledio na trenutak. Pomislio sam, vau. I osetio sam to.

Sećam se šta je uradio. I tako sam pokušao da uradim isto što je i on uradio i to osećanje koje sam imao... Čoveče, bilo je čisto. Bilo je čista ljubav, radost, energija, ekstaza. Samo sam uzbuđen, čoveče. Uzbuđen sam da počnemo.

Video: Da li Grobari već imaju novog miljenika:Jednim potezom Amerikanac je zapalio navijače na promociji

O tome da su mnogi navijači prokomentarisali da bi upravo on mogao da postane jedan od mikljenika publike, kaže:

- Samo, znaš... Mogu da kažem da želim da budem svoj. Blagosloven sam. Zahvalan sam.

Hvala Bogu na prilici da dođem ovde. Zahvalan sam Bogu što sam zdrav. Uzbuđen sam što ću imati dobru sezonu. Tako da se budim svaki dan sa radošću i energijom i zahvalan sam što mogu da igram košarku svaki dan. Dakle, to sam ja. To je Duan Vašington Junior. I biće još mnogo toga, sigurno. Hvala puno.

(Telegraf.rs)

Video: Ife Lundberg za Telegraf o Partizanu, Beogradu, meču Srbija - Danska i Željku Obradoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JUG

    20. avgust 2024 | 20:06

    Toliko je ovaj decko dosao tiho dosao u klub, a verujem da ce razbijati i postati jedan od lidera tima..

  • Fil

    20. avgust 2024 | 21:05

    Hahahaha. Tako i Koboklo kad je došao. I Zek Ledej i Alen Smajlagić, i Panter i Kaminski. I Anjdjušić. Jaramaz vas tuzio. Dule vas tužio. Mačvan vas tužio. Bruka...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆🏅🏅🏅🏀🏀🏀

    20. avgust 2024 | 21:00

    Слушао га, све рекао са чистим шумадијским нагласком...ови њихови, нови, понос Шумадије

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA