Željko Obradović otkrio kakvu mu je poruku poslao Aleksa Avramović posle Partizanove "simfonije"

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 10

Trener Partizana i reprezentativac Srbije ostali su u dobrim odnosima

Trener Partizana Željko Obradović pričao je za klupski Jutjub kanal, gde je pričao o mnogim temama, novoj sezoni, o tome kako neće ćutati na neke stvari koje su se desile prošle sezone, a dotakao se i reprezentacije, odnosno Alekse Avramovića.

On je otkrio kako je sa Avramovićem radio tri godine da bi od njega napravio reprezentativnog plejmejkera kako bi ga sa pozicije dva prebacio na organizatora igre.

- Kad sam razgovarao sa Aleksom, ključna stvar je bila ta što sam mu rekao da, znajući koliko on želi da igra u reprezentaciji i koliko mu je to bitno, da je mesto u kome može on da se izbori, ta pozicija organizatora igre plejmejkera, gde na konkurenciji beka šutera ima straviču konkurenciju u vidu Bogdana Bogdanovića, Nedovića, Gudurića, Teodosića ako hoćete, koji takođe može da pokriva i poziciju pleja, Dobrića...

- Prihvatio je to i radili smo 3 godine ovde, uradio je te stvari koje je uradio, naravno, zahvalnost velika na svemu što je dao Partizanu, mislim da je njemu ovde bilo dobro i da je radeći, praveći greške, ali takođe dižući se i napredujući došao do toga da bude praktično jedan od veoma bitnih igrača reprezentacije.

Obradović ističe da su on i Aleksa ostali u konaktu i u sjajnim odnosima, što govori i poruka koju je dobio od njega nakon promocije novog crno-belog tima.

- Ja sam u toku prvenstva naravno bio u kontaktu preko poruka i sa njim i sa Karijem i sa svim bivšim igračima Partizana, naravno i sa Vanjom i sa Bogdanom, sa svim igračima koje sam trenirao, a mogu da kažem da sinoć posle ove promocije tima prva poruka koju sam dobio, sam dobio od Aleksa, gde je poželeo uspešnu sezonu, naravno ja sam odgovorio i među nama postoji jedan odnos kakav je bio sve ove tri godine, nikakvih problema nema. 

(Telegraf.rs)

Video: Obradović otkrio da li će Partizan dovoditi nova pojačanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fiki

    20. avgust 2024 | 18:53

    Nemaš ti pojma rođeni, on je kod Pešića igrao ko zmaj, ti isi umeo da ga iskoristiš samo si se drao na njega!!!!

  • Vrnjcanin

    20. avgust 2024 | 19:05

    Aleksa je doktor za Pantera, a ti si forsirao Pantera koji nama pojima

  • oki

    20. avgust 2024 | 18:58

    Zasto nema mesta Aleksa u ovom timu vreme ce pokazati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA