Sferopulos se javio iz Pazove, pa poručio navijačima: "Ove sezone možemo da ostvarimo sve o čemu sanjamo..."

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Čini se da je Grk spreman za iduću godinu

Košarkaši Crvene zvezde su otputovali u Staru Pazovu na prvi deo priprema pred novu sezonu, gde Janis Sferopulos računa na 14 igrača, dok će im se kasnije pridružiti i Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac koji su dobili duži odmor zbog Olimpijskih igara.

Janis Sferopulos se već jednom oglasio sa treninga, a ovoga puta je okačio i jednu sliku na svoj profil na društvenoj mreži "X", odakle je poslao poruku.

Grk kaže da ove sezone crveno-beli mogu da ostvare sve svoje snove.

- Nova sezona, novi izazov. Počinje težak rad. Ove sezone možemo uraditi mnogo. Uz podršku neverovatnih navijača Zvezde, možemo ostvariti sve svoje snove - poručio je Janis Sferopulos.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petrusev ili Kaboklo

    21. avgust 2024 | 08:39

    Covicu, ako vec Olimpijakos nece da pusti Petruseva,dovedi Kabokla u Zvezdu,jer eno njegov menadzer izjavio za Brazilske medije da ce Kaboklo do kraja meseca biti Slobodan igrac posto je pristao da sam plati obestecenje samo da izadje iz ugovora da bi pronasao novi klub! Tako da nasa uprava treba odmah da reaguju cim postane Slobodan igrac, i da ga dovedu u Zvezdu umesto Petruseva da ga uparimo sa Jagom koji mu je najbolji prijatelj iz reprezentacije! To je najbolje resenje za Zvezdu ako ne uspemo da vratimo Petruseva!

  • ТоХ

    20. avgust 2024 | 18:24

    Које ложење 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • нибрС

    20. avgust 2024 | 20:03

    Г17 Плус...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA