Skrivena poruka Nemanje Nedovića pred novu sezonu: "Prljavština koju su bacili na moje ime..."

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 31

Ekipa Janisa Sferopulosa je nakon uspešno odrađenih medicinsih testiranja, otputovala u Staru Pazovu, gde će odraditi prvi deo priprema

Košarkaši Crvene zvezde počeli su pripreme za novu sezonu, a prve treninge nisu odradili u Beogradu, već na drugoj destinaciji.

Ekipa Janisa Sferopulosa je nakon uspešno odrađenih medicinsih testiranja, otputovala u Staru Pazovu, gde će odraditi prvi deo priprema.

To je ujedno i prvi put da trener Janis Sferopulos može da vidi "na delu" nove igrače, ali i ponovo one koji su tu već neko vreme.

Jedan od njih je i Nemanja Nedović, koji se oglasio po početku priprema.

- Prljavština koju su bacili na moje ime, pretvorila se u plodno tlo i izrastao sam iz nje. Dve godine, pet trofeja, gladan za još... - napisao je Nedović, uz fotografije sa osvojenim trofejima.

Mnogi su ovo protumačili kao skrivenu poruku za navijače Partizana, s obzirom na to da je Nedović u više navrata bio prozivan od strane njih.

Ipak, da li je zapravo želeo da "pecne" suprotni tabor, procenite sami.

(Telegraf.rs)

Video: Nemanja Nedović za Telegraf: "Žao mi je što se finale ovako završilo, Teo i Lazić mislim da ostaju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neca

    20. avgust 2024 | 07:53

    Verovatno je uvredjen što Evroliga prenosi promociju Partizana, a on 5 trofeja a nema nigde ni njega ni njegovog kluba..... Nisu slepi ovi iz El, vide oni na koji nacin je njegov klub uzeo te trofeje.....

  • taifun

    20. avgust 2024 | 07:50

    Sine moj Žoc ima više titula nego ti KLS-a. U rupu

  • Goran

    20. avgust 2024 | 07:45

    Ajde slepas se iza drugih igraca, igras lose te dve godine. I sada ces isto tako iza kalinica i drugih. Nema te kada su bitni koševi. A za reprezentaciju da ne pricam koliko si puta prodao a zdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA