Pitanje Ace Stojanovića izazvalo haos i rat NBA zvezda: "Ovo samo pokazuje koliko je slaba ličnost"

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Denis Šreder nastavio raspravu sa Kevinom Durentom

Iako je od Olimpijskih igara u Parizu prošlo više od nedelju dana, i dalje su neke teme aktuelne posle najveće sportske smotre na svetu.

Najaktuelnije teme su vezane za košarku, a osam dana od završetka Igara imamo i nastavak svojevrsnog rata na mrežama između kapitena Nemačke Denisa Šredera i američkog superstara - Kevina Durenta.

Naime, posle utakmice za treće mesto, gde je Srbija savladala Nemačku, na konferenciji za medije je Šreder dobio pitanje od novinara RTS-a, Aleksandra Stojanovića da uporedi NBA ligu i evropsku košarku i koliko se razlikuju i koliko se ta razlika smanjuje i koga vidi kao najvećeg izazivača Americi iz Evrope.

Denis Šreder Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

Evropska košarka, ovde moram da budem oprezan, nije samo zabava, već i čist košarkaški IQ, trenerske veštine, igrači koji razumeju igru. Srbija, Grčka, Nemačka, Španija, mnogo timova je tu koji znaju da igraju, koji su atletski i mnogi od igrača iz Evrope su u NBA. Slovenija sa Lukom Dončićem, koji je jedan od najboljih igrača na svetu. NBA je najbolja liga na svetu, ali Evropljani dolaze sigurno - odgovorio je Šreder.

Taj odgovor nije se svideo Durentu, koji je posle zlatne medalje samo objavio tvit u kojem je imao komentar koji je bio direktan odgovor Šrederu.

Kevin Durent Foto: AP/Tanjug

- IQ i zabava - napisao je Durent.

Nekoliko dana je prošlo od toga, a sada mu je stigao i odgovor Šredera.

- Pokazao je koliko je slaba njegova ličnost. Iako je tako velika zvezda, osetio je potrebu da odgovori na moje reči, koje čak nisu ni bile negativne - poručio je Šreder.

(Telegraf.rs)

Video: Jelena došla do stola Jokićeve žene, pa sa Natalijom zamešala kukovima uz ozbiljan hit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • febo

    19. avgust 2024 | 17:11

    Zabava bez Doping kontrole

  • Mrki

    19. avgust 2024 | 16:17

    Isto pitanje se postavlja već trideset i kusur godina, i ... ? I dalje je Evropa svetlosnu godinu iza NBA lige,tu i tamo bljesne neka generacija, pa nam porastu apetiti,mada mi se čini i da Evropska košarka ne juri taj standard,neguje svoj stil.

  • Mls

    19. avgust 2024 | 20:42

    Lik je najbolje pokazao svoj IQ kad je odbio 85 miliona za 4 godine od Lejkersa jer je mislio da može da dobije više. Paa kako niko nije hteo da ga plati sledeću sezonu je igrao za 6 miliona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA