Zvezda otputovala u Staru Pazovu: Sferopulos računa na 14 igrača, dvojica Orlova sa OI dobila dodatni odmor

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Sve je spremno za početak pred novu sezonu

Okupila se ekipa Crvene zvezde i već je otputovala na prvi deo priprema u Staru Pazovu, čime su se "pohvalili" putem svojih društvenih mreža. Takođe, čitav tim Zvezde je odradio i prve preglede pred sezonu.

Zvezda je skoro završila svoj roster, čeka se još startna četvorka gde je jasno da je primarna meta Filip Petrušev, ali je sve i zapelo oko dogovora između Olimpijakosa i crveno-belih iz Beograda, jer Grci nisu baš voljni da ga puste.

Aktuleni šampion Srbije i Jadrana će u bazi Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde inače imaju izvanredne uslove, provesti idućih šest dana, a klub će detaljno u narednim danima informisati javnost o toku priprema kroz izjave trenera i igrača, kao i video materijale sa priprema.

Trenutno se na raspolaganju stavilo 14 igrača, dok se čekaju još Dejan Davidovac i Ognjen Dobrić, koji su dobili više dana odmora nakon Olimpijskih igara u Parizu.

Takođe, o predstojećim utakmicama će tek biti govora, ali je sigurna ona protiv Jahorine.

(Telegraf.rs)

Video: Nemanja Nedović za Telegraf: "Žao mi je što se finale ovako završilo, Teo i Lazić mislim da ostaju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve jasno

    19. avgust 2024 | 16:26

    Opet se stvara preiskusna i preskupa ekipa koja nema rezultate u evropi. Dok domacim takmicenjima mesetare. A prikazace budzet opet manji od pola ekipa u evropi. Od partizana imaju kao i uvek duplo veci budzet. Ali posto se zna cije je covek Ostoja i kome sluzi preko 10g ucestvovace u zvezdinim egzibicijama. A narod ce da se lozi

  • Ca

    19. avgust 2024 | 14:15

    Čuj otputovali. Do tamo su mogli i peske. Izgleda je u Staroj P otvoren nov dom za stare pa Teodosic i drustvo resili da zakupe mesta na vreme. Posto im vreme istice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA