Davno se "obećao" Partizanu, a sada bi mogao u Španiju? Grobari veruju da je on iznenađenje Ostoje Mijailovića

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Očekuje nas svašta

Košarkaški klub Real Madrid je ostao bez izuzetno važnog košarkaša, a to je Geršon Jabusele koji će otići puz NBA lige i potpisati ugovor sa ekipom Filadelfija Seventisiksersa. Zbog toga "Kraljevima" treba rezerva, a pominje se Davis Bertans!

Naime, Real Madrid je već ostao bez Geršona Jabuselea koji će put NBA lige nakon sjajnih partija na Olimpijskim igrama u Parizu, dok je pravo pitanje kako pronaći zamenu za takvog igrača. Prenose mediji da je Real već kontaktirao Bertansa, ali i tu je pitanje šta će se dogoditi.

Bertans je neko ko se košarkaški afirmisao u Partizanu, a zbog toga se i "obećao" crno-belima još ranije.

- Ako bih se vratio u Evropu, moja prva opcija bi bio Partizan. Taj klub mi je na umu i u srcu. Bio bi san završiti u prepunoj Areni u Beogradu. Ali, videćemo šta budućnost nosi i koliko ću još godina biti u NBA - rekao je Bertans svojevremeno.

Takođe, ono čemu se navijači Partizana nadaju jeste i obećano iznenađenje predsednika kluba Ostoje Mijailovića koji je rekao da će na "Crno-beloj simfoniji" biti viđeno i iznenađenje.

Nije tajna da se navijači uzdaju da je to iznenađenje upravo Davis Bertans, koji i dalje nije potpisao ugovor sa nekom NBA ekipom.

Dakle - Partizan, Real Madrid ili NBA? Šta li čeka Davisa Bertansa.

(Telegraf.rs)

Video: Otvorene su brojne teme...: Čović posle titule Zvezde o pojačanjima, Evroligi, crno-belima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA