Bogdanović i Avramović slavili po Beogradu, pa zajedno otišli na more: Evo gde su u Crnoj Gori uhvaćeni Orlovi

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Jedan fan je otkrio sve na društvenim mrežama

Košarkaška reprezentacija Srbije iza sebe ima poprilično zanimljiv period, ako se tako može nazvati. Orlovi su osvojili bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, a i te kako su to umeli da proslave u Fransukoj, ali i u Beogradu, dok su sad neki od njih otišli i na odmor. Između ostalog, Bogdan Bogdanović i Aleksa Avramović su zajedno otišli u Crnu Goru.

Bogdanović je bio među najveselijima tokom proslava, pošto je prvo slavio bronzanu medalju, potom je bio i na svadbi Nemanje Dangubića, a na sve to je došao i njegov rođendan. On je iskoristio dane odmora, kako bi otišao i na more.

Sa njim je bio i Aleksa Avramović, još jedan bronzani Orao iz Pariza, koji je stigao da proslavi u Beogradu, ali i da ode do rodnog Čačka gde je dočekan na spektakularan način, a sada su njih dvojica zajedno otišli u Crnu Goru.

Jedna navijačica je na društvenoj mreži X podelila fotografiju sa ova dva košarkaša, a ona je napravljena u Ribarskom selu u Herceg Novom.

Poslednjih dana se spekuliše i o mogućem odlasku Alekse Avramovića u NBA ligu, tako da će možda zajedno sa Bogdanom i za Ameriku da ode.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdanović pevao čuveni hit Tome Zdravkovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AK47

    19. avgust 2024 | 08:49

    BRACA NASA!🇷🇸❤️

  • BOGDAN VELJKOVIC

    19. avgust 2024 | 08:22

    Voleo bi da obojica nastave zajedno u ATLENTI , a da zajedno zavrse sportske karijere u svom PARTIZANU...!!! Mislim da su moje zelje realne i ostvarive...!!!

  • Obavesten

    19. avgust 2024 | 08:05

    Ribarsko selo je restoran sa plazom da znaju citaoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA