Željko Obradović i Zdravko Čolić za istim stolom: Dve legende upale u trans kada im je pevač zapevao na uvo

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Trener Partizana uživa u poslednjim danima pred početak priprema

Polako, ali sigurno bliži se početak priprema košarkaša Partizana za novu sezonu u ABA ligi i Evroligi, a trener crno-belih, Željko Obradović te poslednje dane pokušava da iskoristi da se maksimalno opusti pred ono što ga čeka u narednih 10 meseci.

Partizan će sutra na svečanosti pod nazivom "Crno-bela simfonija" predstaviti tim za narednu sezonu, a dan kasnije bi tim trebalo da se okupi i započne sa vrednim radom.

Na društvenoj mreži Instagram u međuvremenu se pojavio snimak na kojem se može videti kako jedan od najboljih evropskih košarkaških trenera uživa u društvu, ni manje ni više, nego legende domaće muzike, Zdravka Čolića u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Uživali su Željko i Zdravko zajedno u muzici, a na uvo im je zapevao još jedan poznati pevač, Danijel Alibabić, koji je upravo i podelio ovaj snimak na mrežama uz komentar "dve legende", a pevao im je Čolinu pesmu "Noć mi te duguje".

Ono što je zanimljivo jeste da je Zdravko Čolić veliki navijač Crvene zvezde, pa ostaje nepoznato da li je sa Obradovićem bilo šta diskutovao oko sportskih tema.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović o stvarima u srpskoj košarci: Pogledajte tabelu Evrolige u prethodne dve godine!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA