Kakva vest iz Kolorada: Vasa Micić i Nikola Jokić zajedno u Denveru?

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Srpski reprezentativci bi mogli konačno da se ujedine

Posle sjajnih Olimpijskih igara u Parizu i osvojene bronzane medalje sa reprezentacijom Srbije, Vasa Micić i Nikola Jokić bi mogli da nastave zajedno sa nastupima i u NBA ligi! Naime, kako Amerikanci prenose, Denver je zainteresovan za usluge srpskog plejmejkera.

Micić je prošlu sezonu završio sa Šarlot Hornetsima, koji i dalje imaju važeći ugovor sa srpskim košarkašem.

Portal RealGM poziva se na reči dobro poznatog NBA insajdera, Marka Stajna, a ističe se da je najveći problem u svemu činjenica da bi Vasa trebalo da prihoduje 7,7 miliona dolara naredne sezone, tako da bi Denver u potencijalnom trejdu morao da pošalje Hornetsima istovetnu ili veću sumu od one koju Micić sada zarađuje.

Vasa ima i opciju vrednu 8,1 milion američkih dolara za sezonu 2025/26 sa Hornetsima.

Ovo inače nije prvi put da se pominje Vasin prelazak u Denver Nagetse, pošto su slične glasine kružile i u momentima kada je odlazio iz Oklahoma siti Tandera.

Nakon što je prešao u Šarlot, može se reći da je Vasa "procvetao", pošto je u proseku beležio 10,8 poena uz 6,2 asistencije. Bio je starter na 21 od 30 utakmica koje je odigrao za Hornetse.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je OFK srušio moćni TSC i uzeo tri boda u Bačkoj Topoli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA