Ostoja Mijailović zagolicao maštu navijačima Partizana: "Neka pojačanja su pogodili, ali... Biće iznenađenja"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Očekuje nas zanimljivo predstavljanje košarkaša Partizana u ponedeljak

Mnoge promene doživeo je preko leta Košarkaški klub Partizan. I dalje se ne zna ko je zvanično postao košarkaš ovog tima za narednu sezonu, a to će biti objavljeno u ponedeljak na svojevrsnom događaju pod nazivom "Crno-bela simfonija".

Oni najsrećniji navijači Partizana će to moći da gledaju uživo, a oni ostali će čekati imena igrača koji će nastupati za crno-bele putem društvenih mreža. Samo neki su do sada predstavljeni, a ostali su pod velom misterije.

O tome je za Alo Sport razgovarao i predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović koji je istakao da će biti iznenađenja i da novinari nisu pogodili sva imena.

- Partizan je objavio svega nekoliko imena, zatim smo odlučili da ekipu predstavimo na drugačiji način. Novinari su se sve vreme bavili našim pojačanjima, nešto su pogodili, nešto ne. Biće iznenađenja.

Nezvanično su za Partizan za sada potpisali Arijan Lakić, Karlik Džons, Sterling Braun, Mario Nakić, Duan Vašington, Isak Bonga, Ajzea Majk, Brendon Dejvis, Tajrik Džons, Aleksej Pokuševski i Mitar Bošnjaković. Crno-beli su promenili skoro ceo tim.

Predsednik KK Partizan istakao je da je zadovoljan poslom koji je odrađen.

- Momci koji potpisali za Partizan su izuzetan kvalitet, svi do jednoga. Ponosan sam na posao koji smo napravili u prelaznom roku. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Zoranu Saviću, Željku Obradoviću, Duletu Karavesovicu i svima ostalima što su zajedno sa mnom radili celo leto na prelaznom roku. Trebalo je za kratko vreme naći rešenje za momke koji su bili pod ugovorom i potpisati nove igrače. Prezadovoljan sam poslom koji smo uradili - rekao je Mijailović za Alo Sport.

(Telegraf.rs / Alo Sport)

Video: Ovako je OFK srušio moćni TSC i uzeo tri boda u Bačkoj Topoli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA