Jokić, Dončić, Bodiroga, Boš... Sprema se sprektakl na oproštaju Gorana Dragića, karte "planule" za 20 minuta

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Au, kakva ekipa!

Legendarni Kris Boš pridružiće se oproštajnom spektaklu Gorana Dragića pod nazivom "Noć Zmaja" u Ljubljani, gde će učestvovati u humanitarnoj utakmici zajedno sa Lukom Dončićem, Nikolom Jokićem, Stivom Nešom, Dirkom Novickim i mnogim drugim košarkaškim zvezdama.

Ovaj jedinstveni događaj, koji će se održati u glavnom gradu Slovenije, okupiće neka od najvećih imena svetske košarke na jednom mestu.

Fondacija Gorana Dragića organizuje ovaj poseban događaj kao oproštajnu manifestaciju za jednog od najpoznatijih slovenačkih košarkaša. Prijatelji i bivši saigrači Gorana Dragića imaće priliku da se takmiče u nezaboravnoj košarkaškoj utakmici.

Organizatori su već objavili spisak zvezda koje će prisustvovati, među kojima se nalaze Stiv Neš, Luka Dončić, Nikola Jokić, Dirk Novicki, ali i još svetski poznatih imena, poput Bogdana Bogdanovića, Luisa Skole, Dejana Bodiroge, Predraga Danilovića, Nikole Vučevića i Raše Nesterovića.

Kris Boš, član Kuće slavnih, takođe će prisustvovati ovom događaju, iako neće igrati na terenu.

Prvobitno je najavljeno da će se i Džimi Batler pridružiti ekipi, ali prema izvorima BasketNews-a, Batler je morao da otkaže zbog svojih obaveza u Kini.

Utakmica će se odigrati u subotu, 24. avgusta, a timovi će biti birani tokom humanitarne Gala večere, koja će se održati dan ranije, 23. avgusta.

Ulaznice za utakmicu u "Areni Stožice" rasprodate su za samo 20 minuta, što dovoljno govori o interesovanju i popularnosti ovog događaja.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Stiva Kera da uporedi Jokića u reprezentaciji i NBA: "On je najbolji košarkaš na svetu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA