Jokić vrcka i "plete", odbojkašice i košarkaši kao jedan na svadbi: Pogledajte kolo za večnost i ponos Srbije

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Srpski košarkaš i jedna od najlepših odbojkašica rekli su sudbonosno "DA"

Nema kraja proslavama za srpske sportiste. Tako, posle uspeha na Olimpijskim igrama, košarkaši su se sa balkona i kluba, prebacili u kafanu. 

Naime, košarkaši i odbojkašice su se okupili kako bi uživali na svadbi nekadašanjeg igrača Crvene zvezde i Partizana Nemanje Dangubića, sada člana Dubaija, koji je potpisao najvažniji potpis sa odbojkašicom Katarinom Lazović.

Veliki broj srpskih sportista bio je u elementu i uživao tokom proslava. Nikola Jokić je pevao "Proketa je Amerika", raspoloženi su bili i Aleksa Avramović, Nemanja Nedović, vasa Micić, Bogdan Bogdanmović. A, u jednom momentu krenulo je kolo.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak, a u provm planu je ponovo Nikola Jokić koji iz sveg srca igra srpsko kolo. naravno, tu su i svi ostali koji "kao jedan" igraju sa osmehom na licu.

Ova slika odbojkašica i košarkaša svakako je prelepa

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ranka

    16. avgust 2024 | 09:40

    Ponos!! Samo splet, samo zdravlje,u telu i glavi, prelepi ljudi,moćni, puno novca,kakav IT to treba oporezivati,zamisli,uništili su ljudi sa prokletim kompijuterima!

  • Djoka

    16. avgust 2024 | 11:36

    Kakvo bi to svadbeno veselje bilo da je OSS pre Olimpijade oterao Gvidetija. Zlato oko vrata Katarine koju nije smeo da uvede prodaja Tursko Italijanska duša. Neka su srećni, zdravi i sa dovoljno dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA