Evo kada Jokić i Bogdanović počinju NBA sezonu: Određen raspored, Denver odmah igra ključne mečeve

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ljubitelji NBA lige već mogu da planiraju...

Nova sezona NBA lige počinje u utorak 22. oktobra, a prve večeri biće odigrane samo dve utakmice, prvo će šampioni Boston Seltiksi dočekati Njujork Nikse, dok će kasnije Los Anđeles Lejkersi biti domaćini Minesoti. Denver Nikole Jokića će u prvom meču nove sezone ugostiti Los Anđeles Kliperse 23. oktobra, kad će na programu biti čak 10 utakmica.

Nuggetsi otvaraju sezonu sa 7 od prvih 10 utakmica kod kuće — to će biti ključno za tim koji ove sezone integriše nekoliko novih igrača (Rasel Vestbruk, Dario Šarić i Christian Braun verovatno ulaze u startnu postavu) i sa svoja dva najbolja igrača koji dolaze sa kratkih, olimpijskih leta (Nikola Jokić i Jamal Murray).

Ovih prvih 10 utakmica su protiv jakih timova (Oklahoma, Klipersi, Minesota, Dalas), ali će se igrati u Bal Areni gde su Nagetsi neverovatno dobri i prošle sezone su izgubili samo osam utakmica. Takođe, u NBA se široko veruje da je bolje igrati protiv dobrih timova na početku sezone nego kasnije.

Kada je reč o ostalim timovima, iste večeri će Atlanta Bogdana Bogdanovića dočekati Bruklin, Šarlot Vasilija Micića će u goste Hjustonu, dok će Majami Nikole Jovića ugostiti Orlando.

Kako je saopšteno na sajtu NBA lige, regularni deo sezone biće završen 13. aprila. Dva dana kasnije počeće mečevi plej-ina i završiće se 18, dok plej-of startuje 19. aprila.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Benfike čekali da Delije odu da bi zapevalia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA