≫ 

Oglasio se sudija iz BiH koji je "delio pravdu" Srbiji protiv Amera, pomenuo Jokića i Bogdana: "Video ne laže"

 ≫ 

Malo je nedostajalo za trijumf Orlova...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Anonymus
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Louigi

    16. avgust 2024 | 12:19

    Kamere ne lazu, LeBron trci po parketu i hvata loptu u obe ruke pa nastavlja driblanje a sudije ne sviraju korake, Kevin Durant prelazi nogom preko aut linije ispred sudije i nista. To su samo 4 poena koji su dodeljeni amerima a o ostalom i da ne pricamo tako da je ovaj sudija veliki lazov ili misli da je ceo svet glup. Tipicno namestena utakmica u korist amera kao uvek.

  • trener

    16. avgust 2024 | 11:08

    Kada se pogleda sta nam donosi buducnost, buducnosti nema, ne samo u nas nego ni na Balkanu. Jokic se vise nece ponoviti a Bogdanovic je na zalasku. Dobric promasuje zicer u odlucnom momentu odlucne utakmice?! A Kuri zabija 9 trojki i to preko 4 a nekad i preko 6 ruku?! Mali Jovic neizbrusen. Cekace da vide hoce li sta biti a onda ce i on i Pokush da se prikljuce Avramu u CSK ili nekom slicnom timu. A i to ako bude srece. Dakle, buducnost kosarke je u Francuskoj. Oni ce verovatno na jednoj od buducih olimpijada pobediti Amere, mozda cak 2028-me. Ovo je bio zadnji voz ne samo za nas nego celi Balkan. Nema tu vise nicega. Nema vise Pekovica ni drugih snagatora.Jer kad nema brzine daj bar snage.Da li je neko gledao ima li nesto da se dzilita po Durmitoru ili proplancima Hercegovine?Nema. Nema vise ni brzih Savica ni Rebraca.Nema vise ni Drazena jer danas se vise ne spava na terenima nego se bulji u telefon celi dan.Mali Topic, nista ja tu ne vidim. Nema tu nista, novi Pokush. Odskocni, gipki melezi renoviraju Francusku. Svih 5 nadolazecih francuskih zvezda odlicno barataju loptom. Balkan je imao sansu da preko nas popne na mapu sveta ne samo nas nego i bosance i ostale. Niko, ni Fiba, ni Evropa, pa ni Ameri ne bi zamerili ovom elementu da je ili sudio vise gresaka nad Jokicem ili manje gresaka njemu samom. Umesto toga vehabija je izabrao da iskljuci prakticki Jokica u zadnjoj cetvrtini.Time je iskljucio celi Balkan za sva vremena iz svih kosarkaskih dogadjanja u svetu ikada.0

  • Cane

    16. avgust 2024 | 11:06

    Pratim njegova sudjenja već puno godina. Dobar je sudija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA