Kaboklo se seli u NBA? "Precrtani" Brazilac, posle Partizana traži novi tim

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

NBA je velika želja...

Košarkaški klub Partizan skoro da je "sklopio" tim za sledeću sezonu, a zvanična promocija novih igrača zakazana je za predstojeći ponedeljak. 

Ipak, na prozivci trenera Željka Obradovića se neće naći ime Bruna Kabokla, sa kojim je raskinuta saradnja, i kojeg, navodno želi Klivlend.

Naime, kako su preneli pojedini mediji u Sjedinjenim Američkim Državama, Klivlend Kavalirsi su zainteresovani za Bruna Kabokla. Ovo je izvestio Kris Fedor sa Cleveland.com tokom podkasta "On The Wine and Gold Talk".

Interesovanje se navodno pojavilo tokom Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine, gde je visoki igrač bio jedan od najboljih igrača u svom nacionalnom timu.

- Izvor mi je rekao da su Kavsi obratili pažnju na Bruna Kabokla dok je igrao na Olimpijadi sa svojim brazilskim timom. Još ga nisu potpisali, ali su ga pratili. - istakao je on.

Da podsetimo, nadogađaju koji se naziva "Crno-bela simfonija", navijači će moći da vide kompletan tim Partizana. Klub iz Humske je do sada predstavio Ifea Lundberga, Frenka Nilikinu i Vanju Marinkovića, dok su članovi kluba postali i Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Duan Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković i Aleksej Pokuševski.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Benfike se se sjurili ka dnu tribine na kraju meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA