Jokić posle slavlja u Parizu ne odbija alkohol ni u Srbiji: Nikola na hipodromu u Somboru dobio poseban poklon

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Ako je neko zaslužio...

Gotove su Olimpijske igre u Parizu, gde je košarkaška reprezentacija Srbije došla do bronzane medalje pobedom protiv Nemačke u meču za treće mesto 93:83, a najzaslužniji za taj uspeh je Nikola Jokić koji je bio najbolji igrač na turniru, iako nije dobio titulu namenjenu MVP-ju.

Nikola Jokić je umeo i te kako da proslavi nakon osvajanja bronzane medalje, pošto je bio među najveselijima u ekipi Srbije, a i na proslavi kada su stigli u Beograd je znao da "povede" žurku.

Takođe, ono što je zanimljivo je i to da je praktično nastavio sa slavljem i nakon toga, pošto je viđen i na hipodromu u svom Somboru sa alkoholom, dok je dobio i poseban poklon.

Na TikToku je osvanuo snimak našeg Nikole Jokića i izvesne Anđele Tripković, čija porodica se bavi proizvodnjom vina. Ona je donela Nikoli flašu njihovog domaćeg vina, a Jokić je kroz osmeh isti prihvatio.

@andjelatripkovicc Čestitke našem najboljem od porodice Tripković i Vinarije VRT!🍷 #vinarijavrt #nikolajokic ♬ original sound - Anđela

(Telegraf.rs)

Video: Jelena došla do stola Jokićeve žene, pa sa Natalijom zamešala kukovima uz ozbiljan hit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lina

    14. avgust 2024 | 18:33

    Jos cete im napraviti problem u klubovima, dosta je sa ovim glupostima. Momci proslavili i gotovo

  • Vodolijax

    14. avgust 2024 | 18:54

    Ružan naslov....a vino nije alkohol već piće za Bogove.........devojka je verovatno iz neke njemu poznate porodice......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA