Bruno Kaboklo ne ostaje u Partizanu: Bez Brazilca na promociji tima

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Sada su stvari mnogo jasnije

Košarkaški klub Partizan će u ponedeljak, 19. avgusta u "MTS dvorani" predstaviti tim za narednu sezonu, a na ovom događaju se neće pojaviti Bruno Kaboklo.

Iako je Brazilac tokom trajanja Olimpijskih igara potencirao ostanak u crno-belom dresu to se, na njegovu žalost, neće dogoditi. Podsećanja radi, Kaboklo je tokom finalne serije Superlige Srbije samoinicijativno napustio tim, zbog čega je klub pokrenuo disciplinski postupak.

Kako navodi Mozzart Sport, iz agencije koja zastupa pomenutog košarkaša naveli su da je ugovor raskinut u sredu, dok iz Humske navode da to može da se dogodi samo na štetu igrača koji je prekršio klupski pravilnik.

Na događaju koji se naziva "Crno-bela simfonija", navijači će moći da vide kompletan tim Partizana. Klub iz Humske je do sada predstavio Ifea  Lundberga, Frenka Nilikinu i Vanju Marinkovića, dok su članovi kluba postali i Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Duan Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković i Aleksej Pokuševski.

(Telegraf.rs/Mozzart Sport)

Video: Derbi se neće nastaviti večeras

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    14. avgust 2024 | 15:04

    Neznam cemu ova vest .sam cin napustanja kluba bez dozvole bio je kraj ugovora .uopsta nije bitno kako se raskid zavrsio TACKA .MENI JE CUDNO STO SA JARAMAZOM ISTO NE URADE POSEBNO STO JE TUZIO KLUB A BEZ IKAKVOG UCINKA U PARTIZANU ON JE ZA MENE VISE POGRESIO NEGO KABOKLO .

  • Dr

    14. avgust 2024 | 14:43

    " Na njegovu žalost"? Na njegovu sreću, on je pobegao, ne želi da se vrati, zbrisao je. Zašto onda " na njegovu žalost"?

  • dvejn

    14. avgust 2024 | 18:38

    nije duan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA