Može li Jokić večeras da poentira za pobedu? Kvota je brutalna!

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

Bitka za finale zakazana je od 21 čas – protivnik nikad jači

Da li ste spremni za vrhunac uzbuđenja na košarkaškom terenu? Polufinalni meč Olimpijskih igara donosi okršaj giganata – Sjedinjene Američke Države protiv Srbije. Dva tima sastavljena od vrhunskih svetskih i evropskih igrača, sukobiće se u borbi za finale, obećavajući nam nezaboravnu košarkašku noć.

Naravno, sva pažnja usmerena je ka našim reprezentativcima, a dok isčekujete ovu epsku utakmicu, Meridianbet vam nudi neodoljivu priliku da odigrate tiket, ali i zaradite - za sve nove korisnike koji se registruju, stiže specijalan poklon: 6.000 freebet bez ikakvih uslova!

3.000 RSD za sport: iskoristite ovaj bonus da se kladite na vaše omiljene sportske događaje, uključujući i sam meč SAD - Srbija. Bonus je bez uslova!

3.000 besplatnih spinova: uživajte u vrhunskim slot igrama i dodatno se zabavite uz bogatu slot ponudu.

Meridianbet ne samo da prati prestižni sportski događaj, već vam donosi i najbolju ponudu za klađenje, sa najvećim kvotama i najraznovrsnijim opcijama za vaše tikete. Od pre-match klađenja do live opklada, svaki trenutak ovog meča možete doživeti na potpuno drugačiji način!

Ne propustite priliku da postanete deo košarkaškog spektakla! Registrujte se odmah na meridianbet.rs, preuzmite bonus dobrodošlice i spremite se za uzbudljivu košarkašku noć!

ZA MEČ SAD – SRBIJA IZDVAJAMO I SLEDEĆE IGRE:

IGRE U MERIDIANU: Prati meč naših reprezentativaca i osvoji nagradu! Uplati i potroši depozit u iznosu od 500 RSD i ostvari najveći broj odigranih tiketa na sportskom klađenju koji sadrži UŽIVO meč: SAD vs Srbija 1/2 (KOŠARKA M)​.

(Telegraf.rs/PR)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ime

    8. avgust 2024 | 10:45

    Hvala, ne kockam. Momcima srecno.

  • Maja

    8. avgust 2024 | 10:23

    Ne treba se loziti sad! Volim nase kosarkase i ceo tim, pa sta god da bude stvarno su momci besprekorni... Ovo sad je ogroman uspeh!

  • zana

    8. avgust 2024 | 10:27

    Momcima puno srece. Svaka cast. Za mene su pobednici mada ovu utakmicu ne verujem da mogu pobediti. Nisu do sada nece ni veceras. Nista strasno. Amerikanvi su sila. Nedostizni su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA