Umro Nebojša Bogojević Čarli

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Legendarni spiker Partizana nije uspeo da pobedi u najvažnijoj životnoj borbi

Legendarni spiker KK Partizan, Nebojša Bogojević Čarli preminuo je nakon duge i teške bolesti. Svima poznat glas u košarkaškim dvoranama i uvek omiljeno lice među navijačima crno-belih nažalost nije uspeo da pobedi u najvažnijoj životnoj borbi.

On se u poslednje vreme povukao sa te pozicije zbog zdravstvenih problema, a Grobari su na nekoliko utakmica imali i posebne transparente istaknute njemu u čast na kojima je pisalo "Čarli, Grobari su uz tebe".

Fondacija "Dobro pamtim sve" je učestvovala i u prikupljanju novca za njegovo lečenje, ali nažalost Čarli nije uspeo da pobedi opaku bolest.

Uvek omiljeni lik navijača Partizana neće biti zaboravljen, a njegov glas nisu čuli samo navijači u Areni ili Pioniru, već i mnogi širom Evrope putem snimaka koji su poslednjih godina sa utakmica Partizana u Evroligi obišli čitav svet.

Svojevremeno je imao i izjavu koja pokazuje koliko je zapravo voleo crno-beli klub.

- Partizan će za mene uvek biti najbolji, uvek biti šampion. Makar igrali u beton ligi, uvek će za mene biti šampion - rekao je on jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Video: Stanojević: Ova ekipa ima dobre igrače, ali nema dobar tim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA