Novo pojačanje crno-belih "umrlo" od smeha na komentar navijača Partizana

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pun je optimizma novi plej crno-belih

Završio je Južni Sudan učešće na svojim prvim Olimpijskim igrama u istoriji kada je košarka u pitanju i sa ponosom narod zemlje pogođene ratom i gklađu može da kaže da su predstavljeni na sjajan način. Upisali su dva poraza, od Srbije i Amerike, savladali Portoriko i u stilu okončali premijeru.

Najvažniji šraf ekipe bio je plejmejker Karlik Džons, koji je u sva tri meča popunjavao statistiku u nekoliko kategorija i na kraju sa prosekom od 18 poena, 7.7 asistencija i 5 skokova i sebe predstavio navijačima Partizana.

Igrač koji još uvek nije predstavljen, ali je sam potvrdio da dolazi u redove crno-belih, je u pripremnom periodu za OI postao i prvi igrač koji je protiv SAD došao do tripl-dabl učinka i u redovima srpskog kluba će svakako biti vredan dodatak.

Tako ipak ne misle svi, pa je jedan od navijača na društvenoj mreži "X" ostavio poprilično pesimističan komentar u pogledu igrača iz Južnog Sudana.

- On nikada nije igrao ozbiljnu košarku ranije. Biće mu teško u Evroligi. Nisam siguran zašto su svi uzbuđeni zbog njega, ali tržište za prave plejmejkere je loše, tako da pretpostavljam da moramo biti zadovoljni ovim potpisom - napisao je odgovarajući na pitanje Evrolige da li je on najbolje pojačanje leta.

Karlik Džons nije ostao dužan i sa dva emotikona smeha je propratio komentar na njegov račun.

Plej je prošl usezonu proveo u kineskom Džeđijangu, a prethodno je pored G lige igrao i za Dalas, Denver i Čikago u NBA ligi.

(Telegraf.rs)

Video: Dušan Vlahović otkrio šta mu je Bogdan Bogdanović poslao kad su izvukli Amere u polufinalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    6. avgust 2024 | 15:27

    ZATO JE RADIO 40 MIN.MENJALI SU SE 4 IGRACA NA NJEMU IGRALI RUKOMET

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA