Nekadašnji miljenik navijača Partizana se ipak ne vraća "kući"? Sada ga želi jedan od NBA timova

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Davis Bertans je na meti Filadelfija Seventisiksersa

Košarkaška pijaca sve više se "komeša" kako se bliži kraj leta, a ekipe polako, ali sigurno kompletiraju svoje sastave. I večiti rivali, Partizan i Zvezda su i dalje aktivni na tržištu, a baš među crno-bele se pominjalo da bi mogao da se vrati nekadašnji veliki miljenik navijača, Davis Bertans.

Sjajni Letonac nedavno se rastao sa ekipom Šarlot Hornetsa, tako da je slobodan u odabiru nove sredine. Nekako su mnogi to protumačili kao signal da bi mogao da se vrati u Beograd, ali bi jedan NBA klub mogao da pokvari te planove.

Naime, Filadelfija Seventisiksersi su uspeli da se uključe u trku i pregovore za Bertansov potpis i voleli bi ga da dodaju u svoj roster za sezonu koja predstoji. Naravno, samo je pitanje da li to i Letonac želi.

On je u NBA ligi pored Šarlota igrao još za Oklahomu, Dalas, Vašington, San Antonio, a pre toga je bio deo Baskonije, Partizana, Olimpije iz Ljubljane, Baronsa, BAA i ASK Rige, kao i ASK Kadeta.

Sa Partizanom je osvojio tri titule u KLS, jednu titulu Kupa Radivoja Koraća i jednu titulu u ABA ligi.

(Telegraf.rs)

Video: Telegraf iznenadio zlatnu Zoranu Arunović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA