Orlovi protiv Drim Tima u derbiju prvog kola Olimpijskog turnira za košarkaše

Košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država u prvom kolu grupe C na Olimpijskim igrama u Parizu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika marko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zox

    28. jul 2024 | 21:05

    Baš je bio derbi - 26 poena

  • NekoKo

    28. jul 2024 | 19:34

    Sramotan pristup utakmici u svakom smislu reči. Kao da je revijalan meč.? Vođenje utakmice je užas. Užas. Kakve petorke mi ovo gledamo po pola četvrtine pa i četvrtinu to je strašno. Uopšte igru u prirpemnom peroidu nismo izgradili onako kako ona treba da izgleda sa Jokićem. Sa takvim pristupom ne dobijamo od Jokića ono što treba. Naš glavni adut i najbolji igrač sveta je u nedovoljnoj formi, sa ulogom da bude tek neki šraf u timu, umesto glavna karika oko koj se sve vrti. Svaka čast Amerikancima ali ovoliki broj promašenih otvorenih šuteva i slobodnih bacanja je katastrofa. Nemoj niko da se čudi ako Sudan dobije Ameriku. Nedavno Amerikanci su možda i neregularno sa samo pola koša pobedili Sudan. Takođe, Nemačku su jedva pobedili. Ko je gledao te mečeve, mogao je da vidi da to nije slučajno i da su dve navedene ekipe igrale maksimalno efektivno od prve do poslednje sekunde. Sve ono što su imali najbolje to su forsirali do padanja sa nogu. To je jedini način, sve drugo je demagogija.Ovakvog Micića i Gudurića selektor nije trebao uopšte da vodi. Micić kao da ima 45 godina.? Prespor, fizički slab, muči se u organizaciji napada, tvrd šut... Mi smo u širi spisak ušli bez 7 odličnih košarkaša od kojih su dvojica precrtana za sva vremena a petorica su odbila.? Samo kao konkurencija u pripremnom periodu tih 7 igrača bi bilo jako važno. Neka otpadnu, ali tako što se druga sedmorica bolje pokažu. Pešić odavno nije trener za najveća dela, on je pretprošla koparkaška epoha.

  • Ds

    28. jul 2024 | 17:44

    Ovi ameri niti trce niti skacu,nista odbrana al kad sutnu ne promasuju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA