Orlovi protiv Drim Tima u derbiju prvog kola Olimpijskog turnira za košarkaše

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 21

Košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država u prvom kolu grupe C na Olimpijskim igrama u Parizu

Svečano otvaranje Olimpijskih igara je održano u petak, juče je startovao turnir za košarkaše, a naši reprezentativci danas od 17.30 časova igraju svoj prvi meč na Igrama, i to ni manje ni više nego sa najvećim favoritima za osvajanje. Naime, Srbija se sastaje sa selekcijom SAD-a u derbiju prvog kola grupne faze turnira i reprizi finala OI u Riju 2016. godine.

Ove dve ekipe su se sastale u pripremnom periodu na prijateljskoj utakmici u Abu Dabiju, kada su Orlovi ubedljivo poraženi sa 105:79. To je jedan od dva poraza koje su izabranici Svetislava Pešića doživeli u sklopu priprema za OI, drugi poraz nam je nanela Australija, dok smo redom savladali Francusku, Japan i Grčku. Sa druge strane, Amerikanci nisu pretrpeli poraz uoči olimpijskog turnira, pobedivši Kanadu, Australiju, Srbiju, Južni Sudan i aktuelne svetske šampione, Nemačku.

Bitno je napomenuti da Srbija u porazima od SAD i Australije nije mogla da računa na usluge svog kapitena, Bogdana Bogdanovića, pa će biti veoma zanimljivo da vidimo šta su on, Nikola Jokić i ostatak ekipe spremili za ovaj duel sa šesntaestostrukim osvajačem zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Kako bi dodatno uživali u nastupima naših najboljih sportista, kladionica AdmiralBet je spremila Admiralske igre koje vam donose pet novih disciplina u kojima možete uživati paralelno sa Olimpijskim igrama. Te discipline su podeljene na telegraf, kao što su dizanja kvota i klađenje slobodnim stilom, i na slot discipline (penjanje na Olimp i brzo okretanje slotova), ali to nije sve. Tokom trajanja OI možete da računate na 25% popusta na sve pice u AdmiralBet PUB-ovima, dok svaki tiket odigran u lokalu koji sadrži 4 para, sa ulogom od 500 dinara ili više, vam donosi gratis piće. Takođe, 50 igrača koji na svoje društvene mreže izbace najbolje fotografije ili snimke iz AdmiralBet lokala će osvojiti paket Carlsberg piva uz #mojAdmiralBetlepsiodPariza.

Od navedenih disciplina ljubiteljima košarke će biti najinteresantnija disciplina dizanja kvota koja donosi uvećane 1,95 kvote na događaje koji imaju dva moguća ishoda. Pored toga, očekuje vas i veliki broj specijala i antepostova, kao i mogućnost vezivanja igrača na način koji ranije nije bio moguć.

Ove discipline su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Posetite AdmiralBet.rs, pogledajte kompletnu olimpijsku ponudu i uživajte u najvećem sportskom događaju na planeti, samo u AdmiralBetu!

(Telegraf.rs/PR)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biće

    28. jul 2024 | 13:20

    30 razlike za Amere.

  • PFCNesa

    28. jul 2024 | 10:20

    Cekaj, ne razumem, od kada Amerikance nazivaju Orlovima ? 😂😂😂 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Bane

    28. jul 2024 | 09:16

    Ajmo pljuvaci gde ste koliko razlike gubimo,mislim na naše Srbe koji se raduju svakom našem porazu,jel to samo kod nas ima da mrziš svoju zemlju i narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA