Jaramaz neće pojačati CSKA iz Moskve: Trener ruske ekipe otklonio sve spekulacije

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Plejmejker bio viđen kao pojačanje Armejaca

Doskorašnji košarkaš Partizana Aleksa Avramović predstavljen je kao novo pojačanje CSKA iz Moskve, a spekulisalo se da bi njegovim stopama trebalo da krene i Ognjen Jaramaz.

Ipak, od tog transfera, kako stvari stoje neće biti ništa. Ruski mediji su po završetku sezone pisali da će Jaramaz pojačati Armejce, ali to se neće desiti, što je i potvrdio trener Moskovljana Andreas Pistolis.

On je na predstavljanju Alekse Avramovića izjavio da je njegovim dolaskom kompletiran sastav za narednu sezonu.

- Želeo bih da poželim dobrodošlicu Aleksi Avramoviću u CSKA. On je igrač velikih dometa koji se savršeno slaže uz ostatak tima. Njegov neupitan talenat i vrhunska ličnost odlično odražavaju ono što naš klub traži. Na kraju, ali svakako ne i najmanje važno, želeo bih da se zahvalim našem predsedniku Andreju Vatutinu i potpredsednici Nataši Furajevoj što su uložili trud da obezbede ovaj ugovor, uprkos izazovnim uslovima na tržištu. Ovim transferom zaključili smo tim za narednu sezonu. Čeka nas naporan rad i moramo da se fokusiramo da nastavimo dominaciju u VTB ligi - rekao je Pistolis.

(Telegraf.rs)

Video: Pešić otkrio važnu vest oko spiska košarkaša Srbije za OI, pa zabrinuo izjavom o Davidovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даросава

    26. jul 2024 | 15:00

    Па он може само ослабити екипе у којима је играо или ће играти. То вам пише навијач КК Партизана. Бого мој коју блокаду у мозгу има тај момак! Залеће се као јуне у рекет где га очекују момци за две главе виши и атлетски моћнији од овог кикиреза. Он само својим одласком може појачати ту екипу.

  • Colo

    26. jul 2024 | 16:56

    Na sta je spao CSKA kada je mislio angazovati doticnog mada i Avramovic nije mnogo bolji taman je za ligu propalih .

  • Carpe Diem

    26. jul 2024 | 18:02

    Плафон АБА лига 2!!Дечко је заборавио кошарку!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA