Da li ova misteriozna ponoćna poruka Ostoje Mijailovića znači da Karlik Džons ostaje košarkaš Partizana?

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Doduše, klub nije zvanično potvrdio ni da je Karlik i dalje igrač crno-belih

Neverovatnu pometnju napravio je prethodnih dana Karlik Džons. Košarkaš Južnog Sudana je tripl-dablom protiv Amerikanaca privukao ogromnu pažnju svetske javnosti i to tek nakon što je navodno dogovorio svoje uslove sa Partizanom i potpisao ugovor.

Pojavila se potom priča da Karlika Džonsa do noći između četvrtka i petka mogu da dovedu NBA klubovi i da bi u tom slučaju Partizanu pripalo obeštećenje od 600.000 američkih dolara.

I sve to se toliko zakuvalo do te mere da se više nije znalo apsolutno ništa. Niti da li je Karlik Džons košarkaš Partizana, niti da ga je neki NBA tim doveo do predviđenog roka...

Ali, baš u ponoć se oglasio predsednik KK Partizan, gospodin Ostoja Mijailović koji je u kratkoj objavi na svom nalogu u kojem je uz Novakovu poruku sa Vimbldona "Gooooood night" nagovestio da je možda Karlik Džons zaista ostao u crno-belom taboru.

- Eto, prošlo je 12 da bi "po novom" za nas ipak ostalo 11. Ali radimo i dalje - bila je misteriozna poruka Mijailovića.

Ostaje da se vidi na šta je tačno mislio predsednik Partizana, ali nema sumnje da će i to biti razrešeno u narednom periodu.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković otkrio zašto nije u Olimpijskom selu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA