Emotivna poruka Alekse Avramovića posle odlaska iz Partizana: "Željko, Bogdane, Aco, Vlade..."

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Karijeru nastavlja u moskovskom CSKA

Posle tri godine u dresu Partizana Aleksa Avramović napušta klub i seli se u CSKA iz Moskve.

Pouzdani plejmejker je sa crno-belima uspeo da osvoji ABA ligu u sezoni 2022/2023, a od kluba se oprostio biranim rečima.

On se na svom zvaničnom Instagram nalogu zahvalio navijačima, Željku Obradoviću, stručnom štabu, saigračima, a poruku prenosimo u celosti:

- Dragi Partizanovci, bila je velika čast i zadovoljstvo boriti se za crno-bele boje. Nakon tri godine uspona i padova mogu reći da je ovo bio prelep period za mene i da ga ne bih menjao. Hvala navijačima na bezrezervnoj podršci tokom ovih godina a posebno deci zbog kojih i radimo sve što radimo. Borio sam se da dam svoj maksimum za sve vas i pokušam da opravdam vaša očekivanja! Proživeo sam neke od najlepših momenata u karijeri igrajući za Partizan i uvek ću ih se rado sećati. Hvala svim ljudima iz kluba, ljudima iz organizacije, prijateljima kluba, lekarima, fizioterapeutima i trenerima koji su bili uz mene i pomogli mi na mom košarkaškom i životnom putu. Željko, Bogdane, Aco, Vlade i Iski hvala na znanju i strpljenju. Hvala mojoj porodici, supruzi, prijateljima, kumovima, komšijama i saigračima koji su bezuslovno bili moja najveća podrška. Do sledećeg viđenja, Aleksa...

(Telegraf.rs)

Video: Sva očekivanja ženske košarkaške reprezentacije pred polazak u Pariz na Olimpijske igre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    25. jul 2024 | 13:39

    Svi mi Čačani znamo da si bio ostrašćeni Zvezdaš kao tvoj otac, ali si prodao dušu djavolu za pare. Nisi loš čovek i verujem da voliš Srbiju, ali si prodana duša.

  • Nele

    25. jul 2024 | 12:49

    Bravo za borbenost i osvojen JEDAN trofej

  • Naj

    25. jul 2024 | 13:24

    Spasio se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA