Težak udarac za Nikolu Topića

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Uspešno je operisan, to je dobra stvar, ali će propustiti celu sezonu

Srpski košarkaš Nikola Topić propustiće celu sezonu 2024/25 zbog operacije kolena koju je obavio u sredu u Sjedinjenim Američkim Državama!

Ono što je sreća u nesreći jeste to da je operacija uspešno završena na jednom Institutu u Los Aneđelesu, uz prisustvo medicinskog tima Oklahome - kluba čiji je Topić odnedavno član.

Mladi plejmejker je izabran od strane Tandera kao 12. pik na draftu, u prethodnoj sezoni je igrao za Megu i Crvenu zvezdu u čijem dresu je i doživeo delimično kidanje prednjeg ukrštenog ligamenta.

Operacija je bila neophodna, to se u suštini znalo, mada se činilo da ipak neće morati da propusti celu sezonu. S druge strane, Tanderi imaju respektabilan tim i taj luksuz da Srbina sačekaju godinu dana.

(Telegraf.rs)

Video: Veliki udarac za Zvezdu: Nikola Topić iznet sa terena!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chilly Willy

    25. jul 2024 | 10:13

    Neka je on nama živ i zdrav, oporaviće se. Okolahomi će se itekako isplatiti da sačekaju jednu sezonu, jer je u pitanju vanserijski talenat. Znaju vrlo dobro ameri zašto će čekati godinu dana. Brz oporavak i sve najbolje želim Nikoli Topiću - Samo jaakooo, Džoni!!!💪💪💪

  • RSK

    25. jul 2024 | 08:20

    Sta napravise decku kmekavci. Dobro pa ce uopste moci da nastavi da igra… oni se tako sile samo nad decom,

  • Mrcke

    25. jul 2024 | 08:54

    Steta, mislim da je napravio gresku sa zamazivanjem problema (koleno), da bi prosao bolje na draftu i sad placa ceh. Nadam se da nece, ali moze se lako desiti da karijera ode u pogresnom smeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA