Gigantsko pojačanje za Partizan! Tajrik Džons već licenciran za crno-bele

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 18

Igrač je zaveden u registar igrača Košarkaškog saveza Srbije

Pravo niotkuda ovog jutra stiže neverovatna vest! Ako je suditi prema registru licenciranih igrača Košarkaškog saveza Srbije, Tajrik Džons novo je pojačanje Partizana. 

Naime, jedan od najboljih pojedinaca Anadolu Efesa prethodne sezone, za koji je beležio 11,1 poen po meču uz 6,7 skokova i 1,6 asistencija uveden je u spisak igrača crno-belih.

Prostom pretragom na sajtu dscore.rs na kojem se nalaze svi igrači koji moraju da budu licencirani kako bi nastupali za matični klub u našoj zemlji, dolazi se do imena Tajrika Džonsa.

Košarkaš koji nastupa na pozicijama krilnog centra i centra pre dolaska u Efes bio je član Turk Telekoma, Pezara, Hapoel Tel Aviva, dok je završio poznati koledž Ksavijer.

Od dolaska u Evropu on nije imao sezonu u kojoj je prosečno bio jednocifren. Za Turk Telekom je prosečno beležio 14 poena, prethodno za Pezaro 13,4 poena po meču, a za Hapoel Tel Aviv 13,1.

Odlično pokriva čitav reket, tako da se može reći da bi u kombinaciji sa Brunom Kaboklom, koji bi trebalo da se zadrži u timu, mogao da napravi odličan tandem u timu crno-belih.

(Telegraf.rs)

Video: "Ljudi moraju da znaju jednu stvar pred turnir, to je veoma važno": Pešić poručio pred put u Pariz

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tufik

    24. jul 2024 | 12:21

    Idemooooooo Kamerun, nemoj slucajno da dodje beli igrac!?

  • CG

    24. jul 2024 | 12:48

    Vijest je freska kao da je CZ ugasena, a FMP nastupa kao CZ. Pa vec nedeljama se zna da je Tajtik Dzons potpisao za najbolji klub na planeti.

  • CG

    24. jul 2024 | 12:48

    Bice brzo vanrednog obracanja Pakistancima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA