Andrej Kostić: "Topić je zaslužio sve u karijeri, želja je NBA, hoću da osvojim sve kao Teo!"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Deluje veoma zadovoljno u Zvezdi...

Jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša Andrej Kostić je u intervjuu za "Meridian Sport" otkrio neke veoma interesantne detalje i njegova iskustva iz Crvene zvezde.

Kostić je istakao da je Nikola Topić zaslužio sve što ga je u karijeri kao košarkaša snašlo, svaki ugovor koji je potpisao i da je sve to postigao svojim radom.

- On je stvarno jedan u milion. Skidam mu kapu za sve, jer je zalsužio ovo što mu se dešava u karijeri. Trenirao sam sa njim još pre dve godine kada je bio junior i kadet… Šta da kažem, živi san svakog od nas. Pre svega je skroman dečko, koji je vredan. Sve je na mestu i stvarno je sve zaslužio. Pokupio bih možda radnu etiku od njega. Samo te povrede da je izbegao bilo bi još bolje, ali biće sve kako treba. Kada sam ulazio u prvi tim me je savetovao. Sećam se nije krenuo sa nama na Kup, jer je bio povređen, ali je stigao pred finale. Došao je do moje sobe, pitao kako je prošlo i pričali smo o raznim stvarima. Značio mi je mnogo kako u prvom, tako i u juniorskom timu. Zahvalan sam mu na svemu - rekao je Kostić.

Branko Lazić je u Zvezdi više od kapitena, čak kako naglašava i da je veoma strog.

- Kad kaže Laza (Branko Lazić prim.aut), mora da se sluša i sigurno je najstrožiji. Sa Teom sam najviše pričao i stvarno sam mu mnogo zahvalan. Skreće mi pažnju na neke detalje koje on nije radio kao mlađi i gde je grešio - objašnjava mladi košarkaš.

Milan Dozet je jednom prilikom Kostića uporedio sa Nešom Ilićem u kontekstu da je mangup, a Andrej se osvrnuo i na to.

- Super odnos imam sa Nešom – uvek se zezamo. Ne znam kakav je bio pre, ali verovatno je donekle istina ono što je govorio sportski direktor - kazao je Andrej.

Jasno je koja je njegova želja...

- Želja je sigurno NBA. Uvek se nekako ugledaš na igrače koji su u NBA ligi kao što su Dončić. Naravno da bih prvo voleo bih da ostavim trag u Zvezdi. Ovo što je Topić uradio je meni idealno. Neki NBA, pa da se vratim kao Teo i da osvojim sve. Nema boljeg od toga - zaključio je Kostić.

(Telegraf.rs)

Video: Pešić otkrio važnu vest oko spiska košarkaša Srbije za OI, pa zabrinuo izjavom o Davidovcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • нибрС

    23. jul 2024 | 15:57

    Млад си а већ се разбацујеш флоскулама као прави политичар... Ко ли ти је учитељ...

  • Laufer

    23. jul 2024 | 13:50

    Lepo je to ali neces ti dugo ostati...

  • Rasomon

    23. jul 2024 | 23:18

    I Topic i Kostic su se tek izlegli, a vec razmisljaju da igraju u NBA i to odmah. Naravno, Topic je vec tamo umjesto da je igrao u Zvezdi par godina. Zvezda im je sada mala ali ce sa njom da ostvare uspjehe pod stare dane kad se vrate iz Amerike i kad ih ne bude vise htio niko. Uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA