Evo koliko će novca Partizan zaraditi ako Karlik Džons ode u NBA ligu!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Čeka ih pozamašan iznos...

Košarkaški klub Partizan je prethodnih dana odradio pravu rekonstrukciju tima, potpisao je dosta velik broj igrača, od kojih je jedan i Karlik Džons iz Južnog Sudana, koji je svojom igrom oduševio protiv SAD-a, kada je skrenuo pažnju upravo iz NBA lige.

Kako tvrdi Mark Stajn, jedan od novinara koji su specijalizovani upravo za NBA ligu, klubovi "preko bare" imaju priliku do četvrtka, 25. jula da dovedu ovog igrača u svoje redove, nakon čega će početi da važi njegov ugovor sa Partizanom.

Međutim, pošto je Karlik Džons već stavio paraf na ugovor sa Partizanom, crno-belima sleduje i obeštećenje u slučaju da on ode u NBA ligi.

Naime, ukoliko Karlik Džons ipak odluči da ode u NBA ligu, Partizan će od njegovog transfera zaraditi čak 600.000 evra, prenosi "MozzartSport".

Od ranije je već poznato da će Partizan zaraditi i 400.000 evra od transfera Alekse Avramovića u CSKA, pa će samim tim i ovaj eventualni transfer samo dodatno uvećati kasu crno-belih.

(Telegraf.rs)

Video: Otvorene su brojne teme...: Čović posle titule Zvezde o pojačanjima, Evroligi, crno-belima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majda

    22. jul 2024 | 18:12

    prenesite izjavu ..dao sam rijec partizanu i ostajem u bg..samo tirana vidi odlazak..neka ne brinu..momak osaje 2 gpdine..znamo da i mje muka..al navikli smo na njihovo kmecnje...

  • Aj više

    22. jul 2024 | 18:00

    Ne palite džabe narod.Kao da je on neki nov igrač.U nba ga ne znaju.Čovek igrao godinama nba.I sad kao otkrili ga pa će da ga kupi neko

  • Kure

    22. jul 2024 | 17:42

    Cak 600 hiljada.... Kad sam naslov procitao,rek'o, stizu bar dva milionceta,kad ono stativa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA