Miško Ražnatović odmah reagovao na vest o "propasti" transfera Petruševa u Zvezdu: "Ko je izvor? Nestvarno..."

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Poznati agent nije bio zadovoljan zbog činjenice da se prenose neproverene informacije

U medijima se tokom današnjeg dana pojavila informacija oko navodne "propasti" pregovora između Filipa Petruševa i Crvene zvezde, odnosno da će se centar srpske reprezentacije na kraju zadržati u Olimpijakosu. 

On jeste potpisao trogodišnji ugovor sa Olimpijakosom, a italijanski novinar Mateo Adreani objavio je da Pirejci imaju poverenje u Filipa i da zbog toga neće da ga puste da ode.

Na to je momentalno reagovao poznati agent Miško Ražnatović, koji zastupa Petruševa, a koji je putem društvene mreže "X" uz objavu Adreanija konstatovao da nije bilo, niti će biti nikakvih razgovora sa Olimpijakosom.

- Da li je moguće da srpski mediji prenose ovo i tvrde da je transfer propao! Ko je izvor? 18 hiljada pratilaca? Nikakvih razgovora nije bilo, niti će biti dok eventualno Olimpijakos ne dobije pojačanje na poziciji četiri! To je zaključak od pre dve sedmice i ništa se nije promenilo. Nestvarno - napisao je Ražnatović.

(Telegraf.rs)

Video: Jovke poručio: "Osećam se vrhunski, spreman sam za Pariz"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Starac Vujadin

    22. jul 2024 | 17:31

    On je ZLO Srpske košarke !!!! Njemu je jedini cilj lična zarada i sve ono što nije postigao kao košarkaš, nadoknađuje prodajom Srpske dece !!! SRAMOTA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA