Da se istopiš: Pogledajte Nikolu Jokića sa ćerkicom Ognjenom, tata i njegova princeza raznežili sve u Areni

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Kako divno...

Košarkaška reprezentacija Srbije slavila je protiv Japana sa 119:100, čime je napravila i sjajnu uvertiru pred poslednju prijateljsku utakmicu i put u Pariz na Olimpijske igre, gde će Orlovi biti konkurentni za najviši plasman.

Naša selekcija je protiv Japana odigrala jednu lepu utakmicu za navijače u Areni, dok je posle samog kraja viđena i prelsatka scena u režiji Nikole Jokića koji je bio i najbolji igrač na ovom meču, dok mu je po završetku istog u zagrljaj dotrčala ćerkica Ognjena.

Ognjena nije mogla da sačeka, već je odmah otrčala kod tate, koji ju je uzeo naručje, prvo je poljubio, a onda su ušli u "priču".

Nešto su šaputali, a došlo je i do "neslaganja".

(Telegraf.rs)

Video: Orlovi, sad u boj! Košarkašima u Areni pustili čuvenu pesmu posvećenu vojnicima na Solunskom frontu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boza

    21. jul 2024 | 23:00

    I to vam je puno jer cim ne uzmemo nijednu medalju krenuce pljuvanje koje ce "stimulisati" Jokaru da vise ne igra za rep. ; a ne bih ni ja. Samo k...njamo !

  • Somborac

    22. jul 2024 | 06:53

    Bio je on član reprezentacije ali je služio da ide po burek i jogurt, nisu mu dali ni da trenira ,kada su ameri od njega napravili najboljeg ,onda je i nama dobar.Ugovor Jokića i Denvera sadrži klauzulu ,ako hoće da igra mimo NBA mora da traži saglasnost kluba, stvar je u tome da u slučaju povrede i nemogućnosti igranja klub gubi ogroman novac ,Denver je vlasnik Jokića i on odlučuje o njegovim aktivnostima i to preko menadžera a ne u direktnom kontaktu ,to su pravila u NBA .!!!!!!

  • Cv

    21. jul 2024 | 22:10

    Setio se da igra za Srbiju jednim u 5 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA