Džordan nije hteo Veru Matović, ali Dončić je rekao jedno: U obzir dolazi samo "Miki Milane"

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Legendarna pevačica je otkrila sve detalje

Legendarna srpska pevačica Vera Matović, u intervjuu za "Alo", otrkila je kako je došlo do toga da njena pesma bude u reklamnom spotu za marku Džordan Luke Dončića.

Vera je prezadovoljna što je došlo do ovoga, dobila je informacije o tome koliko Luka voli ovu pesmu.

- Šta mogu da kažem osim da mi je čast i da svakom izvođaču samo može biti puno srce kakda se dogodi nešto ovako. Ono što znam jeste da je uz svaku njegovu trojku puštana je moja pesma. Sinoć sam dobila detaljnije koliko dugo traje njegovo favorizovanje prema mojoj pesmi. To je nešto što traje godina, znatno ranije nego je postalo viralno na društvenim mrežama i u medijima - rekla je Vera Matović.

Ističe da je to kruna njene muzičke karijere...

- To što je moja pesma u kampanji Majkla Džordana jeste još jedna kruna u mojoj muzičkoj karijeri. Moram da napomenem da su iz navedene kompanije tražili kontakt kompozitora pesme "Miki, Milane" Neše Aleksića kako bi ispoštovali proces i dobili potvrdan odgovor da se pesma može korisititi. Naravno da je i odgovor bio potvrdan. Luka je zaista "udario" na tu pesmu i srećna sam što je jedan mladi, uspešni, svetski poznati sportista voli. Dobra pesma nema rok trajanja, a nema ga ni dobar izvođač - dodala je ona.

Otkrila je detalje, kako je došlo baš do toga da njena pesma bude u tom spotu.

- Dobila sam informaciju da je bilo planirano da idu dve pesme. Moja, i još jedna. Nisu mi rekli koja. Kako sam čula, Luka nije želeo da meša te dve pesme, i hteo je da ide samo pesma "Miki, Milane". Šta da vam kažem dalje. Sportski svet je najlepši svet koji imamo, pa je samim tim i neverovatan osećaj kada upravo sportisti cene ono što otpevate i napravite kroz karijeru - zaključila je legendarna Vera Matović.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Stiva Kera da uporedi Jokića u reprezentaciji i NBA: "On je najbolji košarkaš na svetu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA