Ostoja Mijailović: "Imamo 11 novih igrača, a biće ih još! Evo kada ćemo ih predstaviti, biće spektakl"

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 30

Predsednik Partizana odgovorio na pitanje koje zanima navijače crno-belih

Prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, dao je kraći intervju za Mozzart u kojem je pričao o pojačanjima kluba i dao je nagoveštaj o tome kada će igrači koji su potpisali biti predstavljeni.

Crno-beli su do sada predstavili tri nova igrača - Frenka Nilikinu, Ifea Lundberga i Vanju Marinkovića, ali od tada nema zvaničnih objava kluba o novim igračima, iako oni pristižu u Humsku.

Navijači se pitaju zbog čega još nema novih pojačanja zvanično, a sada je Mijailović je otkrio i zašto je to tako i da se sprema posebno iznenađenje za Grobare kada je u pitanju predstavljanje pojačanja.

- Posle sezone za nama mi smo kao klub svesno ušli u kompletno renoviranje tima i za to ukazali puno poverenje našem sportskom sektoru. Posle objavljivanja prva tri pojačanja, Nilikine, Lundberga i Vanje Marinkovića, kao klub smo doneli odluku da od tog trenutka postupimo drugačije. Usled neverovatno velikog broja nagađanja, neproverenih informacija i tek ponekih tačnih informacija koje su se u javnosti pojavile u vezi igrača koji dolaze u Partizan Mozzart Bet, doneli smo odluku da budemo drugačiji od drugih i da svoja pojačanja objavimo pred početak priprema na potpuno drugačiji način.

Grobari, KK Partizan, KK Fuenlabrada, Tašmajdan, bakljada, Grobari Foto: ATA Images/Dusan Milenkovic

- Biće to nesvakidašnji spoj umetnosti i sporta, ono po čemu nas širom sveta i prepoznaju. Novi spektakl u organizaciji našeg kluba i nešto što naši navijači zaslužuju. Ništa novo neću reći ako ponovim da je Partizan uvek bio avangarda i da je postavljao neke standarde koje su drugi sledili. Pogledajte samo koliko utakmica i turnira na otvorenom se sada organizuje nakon naše utakmice na Tašmajdanu. A i ove godine ćemo učiniti nešto slično, ali na drugoj lokaciji - otkrio je Mijailović, koji je istakao da klub trenutno ima 11 novih igrača u odnosu na prošlu sezonu, ali da to nije kraj pojačanjima.

- U ovom trenutku, klub ima 11 novih igrača u odnosu na sezonu 2023/24. i očekujemo još nekoliko pojačanja do početka priprema. Već sada sa sigurnošću mogu da tvrdim da ćemo biti konkurentni svim timovima u Evropi i da ćemo se boriti za velike ciljeve.

(Telegraf.rs)

Video: Lebron Džejms za Telegraf o Jokiću: "Takav talenat! Zaslužio je sve što ima, on je sjajna osoba"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok 45

    18. jul 2024 | 10:14

    Samo ti i Rumenko ste večni u sekti

  • Turovic Parmenac

    18. jul 2024 | 10:21

    Trla baba lan da joj prodje dan .....

  • Toma

    18. jul 2024 | 10:29

    Umetnost, ljubav, emocija, sta jos casovi ljubavi??? Pojma nema sta prica i o cemu prica. Doveo si dest crnih kosarkasa, pricas o srpskoj kosarci. Sva su ti pojacanja smesna sa dosta istrosenih igraca, trebace ti i pet lopti za petorku. Vidi vrati Savicu kockarske dugove, odrazava se na tim i trenera. Tek ce ove godine da radi metla!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA