Embid izbegao odgovor na pitanje Telegrafa o duelu sa Jokićem, a onda je nahvalio Srbiju i MVP-ja NBA lige

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Nikolin najveći konkurent među visokim igračima u najjačoj ligi sveta ima visoko mišljenje o njemu

Posle dugo vremena imali smo priliku da vidimo duel Nikole Jokića i Džoela Embida, ali ne u NBA ligi, već u okviru duela Srbije i Amerike na pripremnom meču u Abu Dabiju.

Posle meča i Embid je stao pred medije, poput mnogih drugih zvezda SAD-a, pa smo ga pitali i o tome da smo videli duel Jokića i njega posle dugog perioda.

On je ipak, delimično izbegao odgovor, ali je kasnije nahvalio Jokića.

- Ovo je bila utakmica Amerika protiv Srbije, srećan sam što smo pobedili. Još ima puno stvari na kojima treba raditi, ali bio je dobar početak - bio je odgovor Embida, koji se kasnije upitan i da kaže nešto o timu Srbije.

- Sjajan tim. Imaju jednog od najboljih igrača na svetu Nikolu Jokića, tu je i Bogdanović, svi momci su takođe prilično dobri. Igraju dobro zajedno već dugo, tako da imaju puno hemije. Nedostajali su im neki momci večeras, pa sam siguran da će sledeći put kada ih vidimo, biti drugačije nego večeras, ali su sjajan tim - istakao je Embid.

Novinari su ga pitali i kako mu je da igra zajedno sa Lebronom Džejmsom i Stefom Karijem.

- Bilo je dobro, očigledno je da je sve novo, pa još uvek radimo na hemiji, upoznajemo jedan drugog. Neke izgubljene lopte koje smo imali, većina je bilo zbog problema u komunikaciji, ali bilo je dobro. Uživam u životu, ne moram ništa da radim, tako da sam srećan što se samo opuštam. Družim se, radim dosta stvari - našalio se Embid.

Upitali su ga i kakva je situacija sa njegovim kolenom koje ga je mučilo prošle sezone.

- Ide odlično. Polako se vraćam u ritam. Mogu da kažem da je teško, ali kako utakmica odmiče, počinjem da pronalazim svoj ritam. Samo treba da nastavim da se razvijam, ali siguran sam da će do vremena kada dođemo u Pariz, biti druga priča. 

Oduševljen je i svime što je video u Abu Dabiju.

- Bilo je neverovatno. Kad sam stigao ovde, nazvao sam svoju ženu i rekao joj da je zaista prelepo ovde. Uživam u životu upoznajući različite ljude. Zanima me mnogo o kulturi, budući da sam Afrikanac i učenje o kulturi drugih ljudi je važno za mene, tako da boravak ovde, gledanje koliko je lepo, bilo je stvarno neverovatno iskustvo - rekao je Embid.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA