Alen Smailagić dobio novog saigrača: Veliko pojačanje stiglo u Žalgiris!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Iskustvo je vrlina, pre svega, ali i kvalitet

Košarkaški klub Žalgiris nastavio je sa pripremama za iduću sezonu, pošto je klub iz Kaunasa doveo i novog igrača, a radi se o prekaljenom centru Brajanu Danstonu koji ima 38 godina i koji stiže iz Bolonje gde je nastupao za Virtus.

Ovim potpisom je naš Alen Smailagić dobio veliko pojačanje, s obzirom na to da se radi o prekaljenom centru koji iza sebe ima i bogato iskustvo, ali i čak dve titule Evrolige, kao i mnogobrojne individualne nagrade.

Žalgiris je prvo raskinuo ugovor sa Kevarijusom Hejsom, koji bi trebalo da se vrati u Pariz, dok umesto njega stiže upravo Brajan Danston.

Danston je u profesionalnoj košarci još od 2009. godine, kada je stigao u Mobis Fibus, a onda je igrao za Aris, Bnej Hercliju, Hapoel Holon, Vareze, Olimpijakos, Anadolu Efes i Virtus iz Bolonje.

Iako je napunio 38 godina, radi se o veoma kvalitetnom centru, koji je prethodne sezone u Evroligi odigrao 36 utakmica, a imao je prosek od skoro pet poena po meču i četiri skoka.

(Telegraf.rs)

Video: Smailagić pred odlučujući meč Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    17. jul 2024 | 11:17

    Ovaj ima čak dve titule i to je nešto što se hvali a Željko 9 i to se ponižava ,takvi smo mi,Jokića Novaka ,Željka pljujemo a to niko nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA