Aleksej Pokuševski na korak od Partizana!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 22

Veliko pojačanje za crno-bele

Srpski reprezentativac Aleksej Pokuševski nalazi se na korak od Partizana, čime će crno-beli najverovatnije i zatvoriti svoj roster za iduću sezonu, ukoliko ne dođe do nekih nepredviđenih poteza do kraja "letnje pijace".

Aleksej Pokuševski se trenutno nalazi u Abu Dabiju sa reprezentacijom Srbije, gde se bori za svoje mesto u rosteru i odlazak na Olimpijske igre, a kako se može načuti iz košaraških kuloara i domaćih medija, nalazi se na korak od Partizana!

Otkako je Pokuševski dobio otkaz u Šarlotu, nekako se provlačila tema da bi mogao da dođe u Srbiju i Partizan, a čini se kao da su Željko Obradović i on pronašli zajednički jezik, te da bi uskoto trebalo da postane novi igrač ovog kluba.

Aleksej Pokuševski će tako postati i 12. igrač u rosteru Partizana, a ostavlja se pitanje - da li će dovesti još nekog crno-beli il ije zapravo sada sve gotovo.

Inače, Pokuševski je karijreu počeo u Olimpijakosu, odakle je draftovan 2019. godine sa 17. mesta, da bi potom proveo četiri sezone u Oklahomi, koja ga je trejdovala u Šarlot, a koji ga je otpustio ovog leta.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    17. jul 2024 | 10:12

    Svi su prolazni, večni su samo Limar i Rumenko

  • Sima

    17. jul 2024 | 09:32

    Covek, nikakav igrac, gledao sam njegove 2/3 utakmice u NBA, cist promasaj... Oteran sa dobrim parama u Srbiji, bez ikakvog doprinosa klubu.

  • Kimi

    17. jul 2024 | 09:21

    Pokuševski će pokušati da dodje u partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA