Pravi se "Supertim" u Izraelu! Hapoel se ne zaustavlja, posle NBA pojačanja, ciljaju i evroligaškog centra

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kakav će ovo tim biti...

Košarkaši Hapoela iz Tel Aviva su ovog leta propisno uzdrmali košarkaški svet, pošto su u svoje redove doveli Džonatana Motlija iz Fenerbahčea, ali i Ijana Venvrajta iz NBA lige, kao i Patrika Beverlija iz Milvoki Baksa, ali se čini da neće tu stati!

Naime, kako prenose tamošnji mediji, iduće ime na listi Hapoela je i Toni Džekiri, evroligaški centar koji ima 29 godina, ali koji ima bogato iskustvo igranja u Evropi.

On je proveo sezonu u Bandirmi, potom je igrao za Ostende, Gacijantep, Asvel, Baskoniju, Uniks, Fenerbahče i CSKA iz Moskve.

Zbog iskustva, Džekiri je bio i jedan od traženijih centara Evrope, kada je prethodne sezone odlučio da potpiše ugovor sa CSKA.

Ipak, s obzirom na to da ruski klubovi imaju zabranu igranja u evropskim takmičenjima, on bi mogao da ode put Tel Aviva.

Kada se pogleda šta je Hapoel uradio do sada, te da su tu Džo Regland, Markus Foster, Jan Venvrajt, Ben Bentil, Džonatan Motli, kao i Patrik Beverli... Čini se da je ambicija osvajanje Evrokupa, pa i odlazak u Evroligu.

(Telegraf.rs)

Video: Ognjen Stojaković - Jokićev "brat", trener Denvera i Srbije izneo je utiske sa priprema Orlova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA