Nikola Đurišić ide na operaciju! Javio se Miško Ražnatović i otkrio koliko će pauzirati srpski košarkaš

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ipak i nije toliko loše...

Mladi srpski košarkaš Nikola Đurišić doživeo je povredu na meču u Letnjoj NBA ligi, kada je u meču protiv San Antonio Sparsa morao da napusti teren veoma brzo, a ispostavilo se se da se radi i prelomu metatarazalne kosti levog stopala, zbog koje će na operaciju, što je potvrdio njegov menadžer Miško Ražnatović.

Naime, Nikola Đurišić je bio starter, ali je morao da napusti veoma brzo teren zbog povrede, a ubrzo je stavio na nogu i čizmu, dok su se obistinile i najgore slutnje.

Atlanta je objavila da je povreda ozbiljnije povrede, dok se sada oglasio i menadžer košarkaša.

Miško Ražnatović je ostavio kratku poruku putem svog naloga na društvenoj mreži "X", gde je rekao i koliko će pauzirati.

- Nikola Đurišić je nastupajući za Atlantu, na meču NBA letnje lige, zadobio povredu u vidu preloma metatarzalne kosti levog stopala. Saniranje povrede iziskuje operaciju, koja se očekuje u toku ove sedmice. Povratak na teren je planiran za kraj septembra - napisao je Miško.

Podsetimo, Đurišić je draftovan ovog leta sa 43. pozicije.

(Telegraf.rs)

Video: Miško Ražnatović odgovorio na najvažnije pitanje: Da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    16. jul 2024 | 14:09

    Menadžeri u dogovoru sa klubovima prodaju mlađe igrače koji nisu fizički spremni za NBA. Zato Topić neće igrati prvu sezonu zato što je kao mlad preforsiran bez adekvatne fizičke spreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA