Orlovi "šire krila" u Abu Dabiju: Bogdan, Jokić i drugovi napadaju Australiju, a onda spektakl...

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vreme je za drugi zvanični pripremni meč

Posle mečeva sa Holandijom, iza zatvorenih vrata, kao i duela sa Francuskom, košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja sa pripremnim mečevima za Olimpijske igre koje se od 26. jula do 11. avgusta održavaju u Parizu. .

Drugi zvanični pripremni meč Orlovi igraju u Abu Dabiju ovog utorka od 18 sati, a protivnik je selekcija Australije.

Ekipa Telegrafa je nalicu mesta, sa košarkašima Srbije, a ono što se može zaključiti, osim nesnosne vrućine, i subjektivnog osećaja od oko 56-58 stepeni na asfaltu, reprezentativcima ne smeta ama baš ništa. Uslovi za boravak i trening u Abu Dabiju su sjajni, a organiizator se potrudio oko svakog detalja.

Ipak, da ne bude sve baš savršeno, potrudilesu se povrede. Očekuje se da posle pripremnih mečeva selektor Pešić odredi 12 košarkaša koji će putovatiu Pariz, a od fizičkog stanja i povreda će mnogo toga zavisiti. Trenutno u Beogradu su Dejan Davidovac i Nikola Jović, a nezvanično, oporavak ide u dobrom smeru. Ipak, ostajeda se vidi, da li će sveto biti dovoljno za napore koje igrače očekuju.

- Dobro, to kod nas uvek tako ide. Kako se približava prvenstvo, kreće loženje i tako dalje. Mi treba da se fokusiramo na naš rad ovde, na ovo što gradimo. Mi još ništa nismo postigli ni s tom utakmicom, ni sa ovim prethodnim pripremnim utakmicama što smo imali, da tako kažem, iza zatvorenih vrata. Samo treba da nastavimo da se fokusiramo na trening, na dobar rad. Olimpijske igre tek dolaze, daleko je to još. Prave utakmice tek dolaze - rekao je Bogdan Bogdanović novinarima.

Video: Bogdan Bogdanović: Amerikanci šalju nama poruku...

I zaista, provera sa Australijom novi je pravi test za košarkaše, a posle ovog meča slika o stanju igrača i celokupnog tima će biti jasnija.

Meč se igra od 18 sati, a direktan prenos možete pratiti na kanalu Arena Sport 1 Premium.

(Telegraf.rs)

Video: "Čačanski je namazan, krade, a Jokić...": Petrušev otkrio "pikanterije" iz tabora Orlova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA