Smailagić dobija NBA saigrača: U Olimpijakosu grejao klupu, ali bi u vatrenoj atmosferi mogao da eksplodira

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vraća se svom jatu

I Žalgiris ovog leta prolazi kroz fazu promena pred narednu kampanju, u kojoj bi apetite navijača verovatno zadovoljila makar borba za plej-of. U klubu su odlučili da vrate oprobanu snagu , pa će tako Ignas Brazdeikis sledeće godine opet biti u svom jatu.

Informaciju je lansirao pouzdani Donatas Urbonas, pa se očekuje da bek šuter potpiše ugovor sa ekipom iz Kaunasa uprkos važećoj saradnji koju ima sa Olimpijakosom.

On se u Pireju nije snašao i ugovor koji važi još dve sezone će biti raskinut na obostrano zadovoljstvo.

Kod Jorgos Barcokasa Brazdeikis se nije proslavio i imao je prosek od svega 3.6 poena za oko jedanaest minuta po meču. U drugom delu sezone maltene i nije dobijao šansu.

Ignas ima 25 godina i 2019. je selektovan kao 47. pik na NBA Draftu od strane Njujork Niksa. Boravio je i u Filadelfiji 76ers i Orlando Medžiku, kao i u G ligi, pre nego što se vratio u Litvaniju i pretprošlu godinu proveo u Žalgirisu.

On je pohađao i američku srednju školu, a godinu dana je bio i na koledžu Mičigen. Sledeće sezone će igrati zajedno sa Alenom Smailagićem, koji je nedavno napustio Partizan.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA