≫ 

Povredio se Nikola Đurišić: Srbin bio starter protiv San Antonio, ali je zbog stopala morao brzo van igre

 ≫ 

Još nije poznat stepen povrede

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    16. jul 2024 | 10:04

    Mislim da je žešće preambiciozan potez Topića i Đurišića da se u ovom trenutku otisnu u NBA priču. Jednostavno rečeno oni još uvek fizički nisu sazreli do kraja. Bez fizikalija ili bar nekih vrhunskih fizičkih karakteristika u NBA nema šta da se traži. Zato se i povređuju. Videli smo Topića kad je reč o evroligaškom nivou takmičenja. Da, talenat je, ima nešto posebno što ga može jednog dana učiniti čudom od igrača, ali dete još uvek ne može fizički da se nosi sa igračima iz EL. Ta ideja gde neće prve sezone igrati već će sa njim posebno raditi vrhunski stručnjaci koji će od njega napraviti zver je mač sa dve oštrice. Prvo i osnovno je da treba da ostane 100% zdrav posle ovakvih povreda. Sa druge strane ne igranje takmičarskih mečeva je najveći neprijatelj svakog igrača a posebno mladog igrača.? Zvezdu i Partizan stalno prozivam zbog činjenice da kao naši najveći, najprestižniji i ubedljivo najbogatiji klubovi, koji ugraju EL, moraju da imaju daleko moćniji i elitniji kadar iz oblasti sportske medicine, fizia, fitnesa, kondicionog rada ... Ne kažem da su ovi loši, odlični su, ali imamo mi naše ljude koji su još bolji od njih i koji su trenutno svetska elita na navedenim poljima. Zvezda i Partizan samo takve salužuju. Samo sa takvim ljudima i timovima se od vrhunskih mladih talenata prave i vanserisjki seniorski igrači. Neću namerno da pominjem neka od imena tih stručnjaka, svako neka malo progugla i sve će mu biti jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA