Na Mundobasketu je bio senzacija i zvali su ga "Kobi Brajant", a sad bi mogao da dođe u Evropu!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Veliko pojačanje bi bio za timove iz Evrolige

Tokom prethodne godine viđen je Mundobasket na Filipinima, gde je naša reprezentacija Srbije osvojila srebro, a gde je između ostalog viđen i jedan zanimljiv košarkaš - to je Rondej Holis Džeferson, koji je nastupao za Jordan, a koga su ljudi neironični nazivali novim Kobijem Brajantom zbog svog izgleda, ali is vojih partija.

Rondej je dominirao, briljirao je na turniru sa neverovatnim brojkama od 23.6 poena po meču, kao i 7.8 skokova i 4.4 asistencije na pet mečeva koliko je odigrao.

Ipak, najviše se istakao po stilu igre koji je podsećao baš na legendarnog Kobija, da bi posle Mundobasketa on ponovo "nestao" sa košarkaške mape sveta, međutim, najnovije vesti kažu da bi on mogao nazad u Evropu.

Naime, kako tvrdi Mateo Andreani, Rondej Holis Džeferson se nalazi na meti Bajerna i Pariza, pa bi po prvi put u karijeri mogao da se oproba i u Evroligi.

Rondae Hollis-Jefferson can return to Europe.FC Bayern Munich and Paris have expressed concrete interest in the player who played last season in Puerto Rico with the Mets de Guaynabo, I’m told.#Basketball #Baloncesto #Transfers #EuroLeague pic.twitter.com/OjHPqGDTeP

Rondej iza sebe ima bogatu karijeru, proveo je četiri godine u Bruklin Netsima, igrao je za Toronto, Portland, a potom i Bešiktaš. Usledili su transferi u San German Atletikos, Đeonđu, TNT Tropang, da bi prethodni klub bio Mets de Gajanbo.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA