Pitali smo Stiva Kera o Dekiju Milojeviću: Selektor SAD emotivno najavio šta će uraditi njemu u čast

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Selektor Drim tima je sa puno emocija govorio o svom prijatelju

Košarkaška reprezentacija Srbije trenutno je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gde će, u velelepnoj EtihadAreni u Abu Dabiju odigrati meč protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država, kao i protivAustralije, a sve u sklopu priprema za Olimpijske igre koje se od 26. jula do 11.avgusta održavaju u Parizu.

Telegraf je na licu mesta, a ove nedelje naš reporter je bio na licu mesta i imao priliku da porazgovara sa selektorom Sjedinjeniih Američkih Država Stivom Kerom.

Predvodnik glavnogfavorita za osvajanje zlatne medalje u Parizu, između ostalog je govorio i pokušaju atentata na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, a pitanje Telegrafa odnosilo se na nedavno preminolog trenera Dejana Milojevića, sa kojim je sarađivao u Golden Stejt Voriorsima.

Ker je sa puno emocijegovorio o svom nekadašnjem saradniku.

-Deki je bio neverovatan prijatelj, odličan trener, muž,otac.Mislim nanjega svaki dan - istakao je Ker.

Potom, trener Golden Stejta i reprezentacije SAD najavio je daće baš Dekiju u čast imati poseban detaljna meču protiv Srbije.

- Kada budemo igrali protiv Srbije, sigurno ću nositi svoju "Brate..." majicu i pričati sa ljudima i Srbije. Definitivno, Deki je neko koga ćemo spominjati - zaključio je Ker.

Da podsetimo, Stiv Ker je sarađivao sa Dejanom Miljevićem u Golden Stejt Voriorsima, a usred sezone, ostavio je svoje obaveze i došao u Srbiju kako bi prisustvovao sahrani srpskog trenera.

(Telegraf.rs)

Video: Evo zašto je Lebron Džejms "sa druge planete": Kada se on pojavio svi su gledali samo u njega

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA