Ekskluzivno! Skrhkani Stiv Ker govorio o atentatu na Donalda Trampa: "Užasno, ovo je zaista strašan dan"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nije mu bilo lako

Košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je u Abu Dabi na finalni deo priprema za Olimpijske igre, a za rivale će tokom boravka u Emiratima imati Australiju 16. i Ameriku 17. jula.

Telegraf se nalazi na licu mesta i naš reporter je imao priliku da porazgovara sa selektorom prvog favorita za osvajanje zlatne medalje Stivom Kerom.

Upitan je između ostalog da prokomentariše atentat na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa koji se dogodio kasno sinoć i vidno je bio uznemiren.

- Saznao sam u grupnom četu sa porodicom, pisali su u 5:30 ujutru. Odreagovao sam sa 'Čekaj, šta?' Tako sam saznao. Naravno, odmah smo otišli na različite vesti da saznamo šta se desilo. Bio je to užasan, tužan prizor. Dva čoveka su poginula. Bio je to veoma demoralizujući dan za našu zemlju. Još jedan primer ne samo političke podele već i kulture oružja. Dvadesetogodišnjak pokušava da puca na bivšeg predsednika. Teško je obraditi sve to i zastrašujuće je razmišljati o tome kuda ovo vodi zbog problema koji već postoje u zemlji. Ovo je zaista strašan dan - rekao je Stiv Ker.

(Telegraf.rs)

Video: Velikani košarke se opraštaju od Dekija, došao je i Stiv Ker: Sahrana Dejana Milojevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA