U Los Anđelesu Lebron i Broni, a u Novom Sadu dvojica Rebrača: Filip pojačanje za jak reket Vojvodine

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Prošlosezonski centar Borca potpisuje za Novosađane

Košarkaški klub Vojvodina planira novi napad na ABA ligu naredne sezone. Tome u prilog govore već dogovorena pojačanja poput Marka Jagodića-Kuridže, ali i ostanak nekih važnih igrača, među kojima se pre svega ističe Luka Ašćerić. Novosađani su sada pojačali i centarsku liniju dovođenjem Filipa Rebrače iz Borca iz Čačka.

Sin legendarnog Željka Rebrače, koji je inače predsednik KK Vojvodina, nastupaće za Novosađane u narednoj sezoni, prema pisanju portala Basketball Sphere, koji je prvobitno objavio ovu informaciju.

On je prošle sezone za Borac ubacivao 4,9 poena po utakmici posle dolaska u Srbiju iz NCAA gde je ostavio veliki trag u Ajovi.

Ono što takođe treba da raduje navijače Vojvodine jeste i ostanak Miloša Isakova-Kovačevića na kormilu kluba, a jedan od najperspektivnijih trenera u Srbiji pokušaće naredne sezone da ostvari cilj koji je Novosađanima zamalo izmakao prošle godine.

Podsetimo, Vojvodina je u dramatičnom finalu ABA 2 lige poražena od Spartaka iz Subotice u dvomeču.

(Telegraf.rs)

Video: Da li ovo treba da brine? Pešić o fizičkoj spremi košarkaša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA