≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda objavila cene sezonskih ulaznica: Najjeftinija karta 15.000, najskuplja 900.000 dinara

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa učestvuje na nekoliko frontova

  • 5
KK Crvena Zvezda - KK Partizan, KLS Finale Foto: Nikola Tomić

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je cene sezonskih karata za sezonu 2024/25 u kojoj će ekipa učestvovati u nekoliko takmičenja. Naravno, najviše interesovanja privlači Evroliga, ali je i odbrana trofeja u ABA ligi važna.

U objavi kluba se ističe da je za 80 godina postojanja uprava želela da formira pristupačne cene, pa je tako najjeftinija karta za nove sezonce na nivou 400 dostupna već od 15.000 dinara.

Ispod možete videti kompletnu ponudu, koja se kreće do 900.000 dinara.

Ističe se i da će se prodaja odvijati u tri faze, a prve dve su namenjene obnovi već postojećih vlasnika karata od prošle sezone. Detaljnije instrukcije biće naknadno dostupne.

Iz kluba su istakli i neke važne napomene:

1. Sezonske karte važiće za sve utakmice ligaškog dela Evrolige, ABA lige i Superlige Srbije, kao i za potencijalne utakmice doigravanja Evrolige i sve utakmice plej of-a ABA Lige, ukoliko se budu igrale u Beogradskoj Areni, kao i utakmice Superlige Srbije.

2. I ove sezone, deca do 6 godina imaće pravo na besplatan ulaz na sektore tribina, partera i N400, dok za sektor loža svi moraju da poseduju kartu;

3. Ulaznice za decu uzrasta od 7-15 godina dostupne su u sektorima Tribina D i Parter 4. Kupovina karata za najmlađe obavljaće se isključivo na Malom Kalemegdanu uz priložen dokument kojim se dokazuje roditeljstvo i uzrast deteta

(Telegraf.rs)

Video: Otvorene su brojne teme...: Čović posle titule Zvezde o pojačanjima, Evroligi, crno-belima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    12. jul 2024 | 13:34

    Koliko u stratu otkupljuje mts?

  • Demi

    12. jul 2024 | 14:06

    Kakav bezobrazluk, umesto da mi sezonska ove sezone bude jeftinija, ja treba da je platim 3000 skuplje, zato što su nabili cene, mrš!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA